Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Marvel Legends Wave 4"美國已出"

今次真係外國偷步左先
今次只係出左3隻。加组件
孩記話2013。但佢又自己出左貨。唔知搞咩
...
zz2qaz33 發表於 8-12-2012 11:46 PM

美國未出喎,外佬都可以上ebay買大陸/HK d流出貨的:38:
回復 15# dasw123

我同CHING掉返轉 想要protector多過IRON FIST...

BTW,一日未有香港出貨配箱既消息~大家都係等下啦:35:
不知道這次那裡會先到~:57:
(通常馬來西雅會先拿到???)
唔係馬拉就係香港先.
youtube上已經有一部分既review
呢隻cap真係好期待呀!!!!!!!!!!!!!
charice1219 發表於 9-12-2012 01:37 PM

隻CAP MA MA 地, 送鎗但係右手個拳頭係實心, 搞咩???
有冇人知Protecter係唔係hydra soldier
好似樣
呢set我淨係想要iron fist
其實都普普通
隻CAP MA MA 地, 送鎗但係右手個拳頭係實心, 搞咩???
gumng 發表於 10-12-2012 12:33 AM

因為把槍fix死左槍套到:45:
有冇人知Protecter係唔係hydra soldier
好似樣
kaselai 發表於 9-12-2012 11:33 AM

Protector係Kree星人少年Noh-Varr,即係同Captain Marvel同一個人種
Noh-Varr曾短暫加入Dark Avengers成爲該隊既Captain Marvel
之後換咗套新衫改叫Protector加入咗Avengers

ps. Hydra基本上一定會用綠同黃色
回復 24# Devil_Fudou

離題一問
DARK AVENGER既VENOM既宿主係唔係蠍子人
回復  Devil_Fudou

離題一問
DARK AVENGER既VENOM既宿主係唔係蠍子人
kaselai 發表於 10-12-2012 01:12 AM

上圖中既第一隊Dark Avengers既Venom/Dark Spider-Man冇錯就係蠍子人

但下圖既第二隊Dark Avengers入面有6隻手既Dark Spider-Man就係另一個人,係一個近年既新角色

marvel universe..係咪已經冇出:30:
頭先係in點見到protector散貨,賣2魚有找!!係無馬騮parts跟
陣係對CA同sentry有興趣!!隻IRON FIST比D誠意得唔得....手都唔改
今日係信和已經見到有全新炒價貨
睇黎出貨都係一樣....
見唔到sentry 剩係見到Hyperion
唉...點解唔係當初講既sentry...
本身中晒 set入就搞掂啦