Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [外拍] VTS Dark Soldier : 毀滅戰士 Doom

多謝貓大精彩外拍 !! 睇得多錄影廠 , 因此好鍾意貓大既外拍相 , d人偶睇落都精神d !! 呢隻以五魚計真係好似 ...
dvddvdhk 發表於 7-12-2012 06:23 PM

VTS新近幾款野都唔算熱賣,星期三出過皆旺見有不少現貨,價錢無問,理應六魚樓下。:64:
唔濟...貓兄又玩郊外野戰, 引死我呢個老宅男....
5魚多有咁既質素真係好有愛, 一定要支持o下
evilalive 發表於 7-12-2012 06:51 PM

大師兄呢次錯左啦,地點係油店嚟。

"酒店野戰"至真。:DD
呢隻正呀, 本來都想入埋,
不過入咗之前2隻VTS,
呢隻都係停一停, 諗一諗先

隻Karl Urban可玩性好 ...
joo200456789 發表於 7-12-2012 07:26 PM

佢係猛火爆裡面真係型到爆燈,令人眼前一亮。

可皆個髮型唔太夾,鬚渣又多得滯,唔係都幾想試下組RED造型。
回復 46# catcat

收到 , 有時間出去望下先 !!
cat 大外拍靚相絕對要十卜,呢隻我仲想買多兩隻組對team!
佢係猛火爆裡面真係型到爆燈,令人眼前一亮。

可皆個髮型唔太夾,鬚渣又多得滯,唔係都幾想試下組RED造 ...
catcat 發表於 8-12-2012 09:21 AM

係Red 道打到甩碌,比 Bruce 玩到殘:p
係Red 道打到甩碌,比 Bruce 玩到殘
Oldcat 發表於 8-12-2012 06:33 PM

我like佢演魔戒個look~~可惜sideshow冇出佢...
我like佢演魔戒個look~~可惜sideshow冇出佢...
MAX 發表於 8-12-2012 08:31 PM

啱啱尋晚HBO 至重播第三集呀:$