Toysdaily 玩具日報

查看: 6618|回復: 19

[其他] 此網站偷我們的圖了 (with screenshot)

頭像被屏蔽
哈哈哈∼匿個係我哋馬來西亞龍頭玩具店既論壇∼
不過都應該唔算“偷”,因為有出處係O暈兄,但係冇講明點得嚟遮∼
不要这样讲,人家只是分享,也要指名道姓,没有说是他的。:64:
是的,这个网站的同好,用别人照片时通常都会注明来处
放上網都係想分享,人地拿去其他地方分享無話偷的
除非話係自已影,注明来處都唔算偷的
回復 2# Maxson

擁有三間玩具分店唧老闆今次終於做左賊. :DD
一樓個情況唔算偷。

轉部份圖片的話,寫明係轉圖,出自何人便可以了。(最好有埋link)

成個post轉的話,小弟會先得原作者同意至咁做。
頭像被屏蔽
變身大大又發作??~~~~~~~~:@
回復  Maxson

擁有三間玩具分店唧老闆今次終於做左賊.
thiam 發表於 7-12-2012 09:36 AM

都不是店唧老闆post的,乱来!!再者,人地都话明不是他的了
回復 10# kkchan

我知, 我同Max兄在TD識好耐, 所以同他開玩笑,
btw nice to meet you. 你都係同龍佬伯供屋?? :DD
回復 6# thiam

哈哈哈∼Thiam兄,匿個情況唔算“偷”喇...
講明係由O暈兄影既,龍伯又冇cut咗人哋著名等等話係自己影既,咁都可以接受...
回復 10# kkchan

kk兄,稍安勿躁∼Thiam兄講下笑遮∼學Joker句口頭禪:why so serious?:p
我同Thiam兄都係馬來西亞人,kk兄都係?
回復  kkchan

kk兄,稍安勿躁∼Thiam兄講下笑遮∼學Joker句口頭禪:why so serious?
我同Thiam兄都 ...
Maxson 發表於 7-12-2012 10:34 AM

是的。。。。。。
回復  kkchan

我知, 我同Max兄在TD識好耐, 所以同他開玩笑,
btw nice to meet you. 你都係同龍佬伯供屋 ...
thiam 發表於 7-12-2012 10:20 AM

不是!我是靠龙爷供屋的