Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: joo200456789

[玩具攝影] Zombieland Rule #8 – Get A KickAss Partner, VTS - Zombie Killer (Tallahassee)

回復  joo200456789

C Hing雞旺幾樓?現貨貴幾多到?pm please 麻煩哂
anaken 發表於 6-12-2012 02:19 PM

樓上大D嗰間, 已PM了
it looks very good. :71:
回復 16# joo200456789

已入手,賣剩last兩盒,但不是joo大買果間,anyway thx joo大,呢個價位堅抵玩,真係自組都唔止
呢隻睇落確實唔錯~:71:
呢隻好似出得幾好,謝分享。
棒球棍是另加的嗎?
請問知否來自那裡出品, 或在那可購入, 謝謝~
棒球棍是另加的嗎?
請問知否來自那裡出品, 或在那可購入, 謝謝~
MAX 發表於 7-12-2012 12:19 AM

棒球棍是另加的, 是雞旺樓下C shop D散件

本來想搵triad toys 套 survival pack (好似大過1:6少少), 不過斷晒好難搵

Banjo就係f-toys 的, 1:8細咗少少

Shotgun搵唔到 用 zc 散件頂住
棒球棍是另加的, 是雞旺樓下C shop D散件

本來想搵triad toys 套 survial pack (好似大過1:6少少 ...
joo200456789 發表於 7-12-2012 12:51 AM

非常感謝解答~~~:64: