Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DC Direct Batman Arkham City Series 2 Catwoman

直到DC Direct出先可以揭開CATWOMAN神秘面紗:50: :30: :

Oh No:no: 淑女 cha cha cha:ice: 這位大嬸唔靚女:79:
:help: :angry:
只係酥胸做到有深度唧出了乳溝:he:

身才略為豐腴唔苗條:70: :47: 頸脖短
DC direct版衣服皮革質感做得好好有做舊化
鞭是有
捲曲外掛貼合右大脾
不可獨立取出
攻擊武器是三個球錘

是三個球錘扎成一根的打人兵器
肩膊向左向右轉動幅度細
手臂不可轉動
轉動關節落在皮革手套上
手腕關節不足90度
硬直body
下腹T型剪裁造成可憐的大脾小活動
向前好快頂活動幅度狹小
向後轉動幅度較大
小腿屈曲唔足90度
皮靴具備轉動功能

DC UNIVERSE版高跟鞋有做到鞋跟
DC Direct版是平面鞋底
可動和身才是DC UNIVERSE勝
衣物的質感表現及Detail位則是DC Direct勝

兩隻版本各有優點和缺點
好難一概而論邊隻最正
定斷邊款出得最好?
視乎重視美型玩可動DC UNIVERSE仰或注重表現Detail兼有質感保証DC DIRECT
撫心自問應取捨甚麼偏重甚麼
那個版本就是最好的了

Catwoman.....都係戴番眼罩先見得下人:38:

dc collectibles 好睇唔好玩 :ice:
PLAYART 改又出新野, 唔介意大件D 個新CATWOMAN靚好多~~~~~~~~~~~~~ :shy:
DC collectibles 的比較棒!:71:
回復 4# hhbto
:71:
:34:batman做甚麼呢

仲有小丑女既表情似乎好抗佢喎:he:
點解會買得落:69:
回復 6# jonathanchui
全憑兩舊肉吸引視線....令我科水:(