Toysdaily 玩具日報

樓主: timothy276217

[個人收藏] Tim's細數玩具空間 (P.1: 60%完成度Display+2015入手玩物相)

希望影得快D呢,仲有唔少新入手既Robot魂未影
timothy276217 發表於 7-4-2013 12:20 PM

或者你借我玩, 幫你影咁d啦..........:x
貧窮又可憐的天才書生-------------Mafex The amazing Spiderman:)

可動性: 23/25
造型: 16/20
關節鬆緊度: 8/10
劇中還原度: 6/10
可玩性: 7/10
價錢: 18/25 ($290)
童年感情分(Bonus): 0/5

總分(性價比):78/100

:43:
同伴?或也異類?---------------Ultra Act Nexus:)

可動性: 20/25
造型: 16/20
關節鬆緊度: 7/10
劇中還原度: 8/10
可玩性: 7/10
價錢: 22/25 ($200)

總分(性價比):80/100

勁wor,  蜘蛛俠都有入~:71:
傲視世界的存在---------------SHF Lelouch Lamperouge:)

可動性: 19/25
造型: 14/20
關節鬆緊度: 6/10
可玩性: 5/10
價錢: 21/25 ($240)

總分(性價比):71/100

勁wor,  蜘蛛俠都有入~
ray文 發表於 4-5-2013 11:19 AM

哩隻新系列好高可動, 一定要支持下{:1_220:}
美麗卻帶有劇毒的黃金聖鬥士---------------雙魚座阿布羅狄:)

可動性: 17/25
造型: 18/20
關節鬆緊度: 4/10
劇中還原度: 7/10
可玩性: 8/10
價錢: 12/25 ($630)

總分(性價比):66/100

睇嚟你d玩具多到影唔切喇..............要加快進度先得呀.........或者我可以幫你玩d都得~:34:
睇嚟你d玩具多到影唔切喇..............要加快進度先得呀.........或者我可以幫你玩d都得~
ray文 發表於 5-5-2013 12:08 AM

文爺你咪仲多玩具{:1_214:} ~~~~~~~~~~~~~
拯救世界的關鍵一人---------------SHF 009: Joe Shimamura:)

可動性: 15/25
造型: 17/20
關節鬆緊度: 8/10
可玩性: 2/10
價錢: 12/25 ($420)

總分(性價比):60/100

首個成為超新星的狡猾學生---------------Figuarts Zero Cancer Zodiarts:)

造型: 35/55 (因可動性&關節鬆緊度不適用)
劇中還原度: 8/10
可玩性: 2/10

價錢: 6/25 ($420)

總分(性價比): 51/100

集合眾人之友情而誕生的終極型態---------------SHF Fourze meteor fusionstates:)

可動性: 20/25
造型: 15/20
關節鬆緊度: 5/10
劇中還原度: 5/10
可玩性: 5/10
價錢: 13/25 ($420)

總分(性價比):63/100

拯救世界的關鍵一人---------------SHF 009: Joe Shimamura

可動性: 15/25
造型: 17/ ...
timothy276217 發表於 5-5-2013 03:51 AM

009我都想入呀............正面唔多掂...........側面靚仔d...............{:1_220:}
009我都想入呀............正面唔多掂...........側面靚仔d...............
ray文 發表於 5-5-2013 01:25 PM

SHF面相一向都唔得,真係幾擔心黎緊隻死靚妹會出成點{:1_222:}
Tim大好多正嘢喎!
死靚妺想到頭爆是否 Sailormoon ?