Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [桂正和版Batman] 竹谷Revoltech - ZETMAN 超魔人

好想入..... 唔知下星期重有無呢.......
darknight 發表於 2-12-2012 12:07 AM

小弟比左咁多劣CHING都仲敢入,

睇黎對ZETMAN既愛真係非同少可:52:
其實小弟都好鍾意哩個角色:44:不過真係唔多鍾意山口既關節同上色,所以依家仲諗緊入唔入手好:67:
介紹得好好~但係咁GE樣我就為之卻步LA>..
桂正和之前隻Batman好9條街
其實小弟都好鍾意哩個角色不過真係唔多鍾意山口既關節同上色,所以依家仲諗緊入唔入手好
timothy276217 發表於 2-12-2012 02:25 AM

雖然小弟都係zetman 粉絲...不過e隻真係幫唔落:72:
介紹得好好~但係咁GE樣我就為之卻步LA>..
天龍之神人 發表於 2-12-2012 02:37 AM

咁就要睇下你對zetman 既愛有幾大xdd:58:

其實如果唔急既可以睇埋下年隻「阿爾法斯」先出手後入
(不過竹谷山口貨量一向唔多...):36:

桂正和之前隻Batman好9條街
XO仔 發表於 2-12-2012 10:40 AM

好難比嫁wo, 只係講價錢隻batman已經可觀好多:26:
如果用黎比較就好似拎山口ironman同 HT ironman比一樣....
咁就要睇下你對zetman 既愛有幾大xdd

其實如果唔急既可以睇埋下年隻「阿爾法斯」先出手後入
(不 ...
神打魔帝 發表於 2-12-2012 02:57 PM

Batman當年6魚入手

相信唔會貴Zetman太多
我剩係希望笨大 SIC 會睇上 ZETMAN ... 幫佢開條新 LNIE :35:
樓主同其他ching介唔介意 pm 小弟邊度有得入手呢盒玩具?
小弟係超魔人瘋狂 fans,琴晚睇完樓主個 post 之後出左去行一轉都搵唔到 : (
萬分感激 !
本身我都係桂正和FANS,
睇完之後可放心唔買了...謝謝大大作我的明燈∼
但REVIEW是非常有心!!支持!!:71:
今日去睇過...真係嚇死我...
不過反而係玩X狂X果度隻DISPLAY個面相就一流喎
樓主影得有點頭大身細... ...
動畫本是不錯的, 最初也頗感興趣
但見是山口這招牌就放棄了.......
不景QC日漸低落,連價錢都變得不合理
最近能接受到的只有火龍裝獵人
個盒好正~~^^好有漫畫封面feel~~~~阿仁(主角zetman)既依一句抬起頭…真係最深刻~~(本來係個刑警同佢講~~)
Batman當年6魚入手

相信唔會貴Zetman太多
XO仔 發表於 2-12-2012 05:20 PM

咁又真係幾低玩wo, 我睇番舊post 先知咁平,
原來e加炒起左, 有人有車真係低玩過zetman:(

-----------------------------------------------------------------------------------------

本身我都係桂正和FANS,
睇完之後可放心唔買了...謝謝大大作我的明燈∼
但REVIEW是非常有心!!支持!!: ...
Dick.Po 發表於 2-12-2012 11:37 PM

唔洗客氣:( 貨量唔多, 而且上色錯,
如果出e個post 係其他人, 我睇完都會放棄:oh:

-----------------------------------------------------------------------------------------

樓主影得有點頭大身細... ...
動畫本是不錯的, 最初也頗感興趣
但見是山口這招牌就放棄了.......
不景QC ...
gravegrave 發表於 2-12-2012 11:45 PM

我翻睇左一次又唔係好覺影得頭大身細...
可能我多高炒圖吧 xdd:DD , 望就望明年隻阿爾法斯醒醒定定啦....:63:

今日去睇過...真係嚇死我...
不過反而係玩X狂X果度隻DISPLAY個面相就一流喎
天龍之神人 發表於 2-12-2012 11:45 PM

就係要你睇完佢display 果隻面樣ok,
等你唔為意入到去是但拎一盒比錢xdd:36:

我剩係希望笨大 SIC 會睇上 ZETMAN ... 幫佢開條新 LNIE
36韜 發表於 2-12-2012 09:20 PM

早期sic 就好敢於嘗試新link....但係近期就...
不過極魂化可能有望:35:

------------------------------------------------------------------------------------------

樓主同其他ching介唔介意 pm 小弟邊度有得入手呢盒玩具?
小弟係超魔人瘋狂 fans,琴晚睇完樓主個 post 之 ...
ribena_wai 發表於 2-12-2012 09:44 PM

其實mk 好多地方都有, 我尋日行過灣仔一發發, 都有成棟響度:36:

---------------------------------------------------------------------------------------------

個盒好正~~^^好有漫畫封面feel~~~~阿仁(主角zetman)既依一句抬起頭…真係最深刻~~(本來係個刑警同佢講~~)
GGG 發表於 3-12-2012 02:35 AM

十分認同, 果句警察阿叔同佢講完, 佢再同番高雅講,
講完就頭也不回走人, 型到呢:35:
咁又真係幾低玩wo, 我睇番舊post 先知咁平,
原來e加炒起左, 有人有車真係低玩過zetman

--------- ...
神打魔帝 發表於 3-12-2012 10:25 AM

當年Batman無咩人like
大部份人都like wingman多D
結果Batman跳樓

我買左一隻
唔係為左Batman