Toysdaily 玩具日報

查看: 4475|回復: 19

[分享討論] 久候多時Iron Monger,終於完夢!! HT來個終極補元計劃吧!!

1) Whiplash Mark 2

2)海軍陸戰型裝甲兵

3)陸戰型裝甲兵

4)空軍型裝甲兵

5)海軍型裝甲兵

6) STARK工業軍火彈道飛彈發射台

7) War Machine VER.2.0(戰損版)配有Rhodes頭

8) Ironman Mk 3 Battle VER.2.0 (DX版) 配有反應爐BODY,值髮頭

9) Justin Hammer

10) Pepper Potts(值髮頭)

11) Black Widow (Natalie Rushman秘書版)

12)Tony Stark (Racing版)

13) Happy Hogan

呢13個補元計劃,實行到三,兩隻就正啦!!
我要Whiplash Mark 2
如果錢太多,你可以捐

慈善機構會感謝你,HT 不會

You know? :DD
Armor Whiplash :71:
:35:Whiplash Mark 2
Whiplash Amor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
嗰時Black Widow D身型真係~~~~~~~~~:46:
有呢個補元, 我就玩完..................... :Q
只中阿喪!:34::34:
頭像被屏蔽
Howard看到這篇會得意的笑: 我的錢坑!
Whiplash Mark 2
O.K.TAK 發表於 1-12-2012 05:28 AM

Me 2:36:
Whiplash Mark 2 & Tony Stark (Racing版)
我希望HT重出呢個軍人.

咁應該出山洞個醫生&抽住水電ge Tony Stark先啦!:66: