Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大Size小分享,我的18-30吋Figure收藏(整合一下約60多隻)

舊Post都要被移動!?真係唔該晒:71:反正都補完晒18吋自己想要的:38:
既然係玩具討論區,就特別同移Post果位人兄分享玩具{:1_199:}
祝福生活愉快:77:

不經不覺50隻{:1_236:}整合一下{:1_214:}
整合一下共53隻:70:

回復 1# don328

要封你做我偶像啊!!
    我有的,你都有;你有的,我絕大部份都冇。
    仲可以全數Display出來,真的羨煞旁人。

***沒有Pacific Rim,看來機械人不是ching的那杯茶***

回復 49# vfaiyuenv

師兄實太言重了,不過小弟哩舖癮真係時候要忍手
地方實在有限,所以嚴選下亦放棄了pacific rim
始終小弟比較喜歡"人物”類
再整合一下約60隻:70:
可以影張近期大合照嗎?
回復 52# ilove12inch

過年果幾日假期有哩個念頭,原本接埋兩隻新Hellboy就大合照{:1_211:}
奈何兩隻Hellboy到手又開始忙:70:始終真係一個大工程:60:
所以只更新咗主要Display架現狀{:1_197:}
希望下一個長假期可以影到大合照{:1_208:}
Ching好厲害嘅收藏,開眼界了,thx for sharing
師兄,你重口味嗰啲好啱我口味,因為我好超喜歡睇依類片種,Freddy係我偶像...嘿嘿!(不過唔見有Churky嘅....){:1_220:}
nice post, thanks a lot
ChiuJai 發表於 20-10-2014 09:52 AM
師兄,你重口味嗰啲好啱我口味,因為我好超喜歡睇依類片種,Freddy係我偶像...嘿嘿!(不過唔 ...

其實而家市面隻Churky我都流緊口水:no:
奈何地方真係有限,仲有幾隻巨物未影相分享:26:
小弟開始玩大Size都係由重口味開始:46:
第一隻就係Freddy{:1_214:}太有氣勢{:1_377:}

don328 發表於 21-10-2014 10:40 PM
其實而家市面隻Churky我都流緊口水
奈何地方真係有限,仲有幾隻巨物未影相分享
小弟開始玩大Siz ...

原來還有巨物未映?.....期待期待!
第一隻就係Freddy......識貨識貨!
既然咁多重口味聚首一堂,怎少得Churky呢?....可惜可惜!
{:1_220:}
Love your 18" figures collection.{:1_377:}
Especially this pic.

Macross長谷有洋 發表於 22-10-2014 11:54 AM
Love your 18" figures collection.
Especially this pic.

魂斗羅:handshake:實在太懷念