Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Luka開箱] Hot Toys Captain America

件衫用布做,唔夠貼身,好似怪怪地!:?
冇走樣,今次應該冇人唔滿意啦掛:67:
頭盔頭雕好似走左樣, 正常頭好正
兩個頭雕都比官圖表現更好
咁都叫走樣???
一眼就認得出係CHRIS EVAN啦下話?
係td出貼用人偶同樂會水印
大舊金 發表於 29-11-2012 03:31 PM

貓貓又覺得ok喎,因為luka師兄係fhc admin,用番自己個朵,似乎好合理,小弟自己水印都有blog地址呢。
Luka大大打燈真係神乎奇技,小弟要多多學習。:$
其實似又唔係太似,不過係靚咁解囉!
套衫唔係電影既質地 感覺係差d:ice:~其他都好好~
因為套衫所以無入到,睇師兄靚相已足夠~:$
貓貓又覺得ok喎,因為luka師兄係fhc admin,用番自己個朵,似乎好合理,小弟自己水印都有blog地址 ...
catcat 發表於 29-11-2012 17:13

我係驚樓主比人吸入黑洞
冇走樣,今次應該冇人唔滿意啦掛
RFWing 發表於 29-11-2012 04:47 PM
有,你睇唔到有幾個post係到插緊啦,有幾條友係為插而插架!
有,你睇唔到有幾個post係到插緊啦,有幾條友係為插而插架!
mvp 發表於 29-11-2012 06:12 PM

講真,不足一定有嫁啦
但係未至於要插:30:
玩具離嫁炸,質地呢D好難100%做足既
Thanks for the great photo big bro Luka
多謝師兄D靚相! 希望快D有得攞. :73:
Not my cup of tea but the head sculpt is nice
really好靚仔, but it is not like cap very much.
something wrong... {:2_123:}