Toysdaily 玩具日報

查看: 7029|回復: 32

[Medicom] Medicom Premium Club 下一隻限定 rider係 .....

Medicom 下一隻限定 rider係:

RAH DX
オルタナティブ・ゼロ
[仮面ライダー龍騎]

即係下圖的.....

真係估唔到係出返龍騎......對12"龍騎興趣不大......到時有實物睇先決定
不過多數可以pass 了.......:71:

仲有下一隻宇宙刑事係夏伊達.....

pass 了宇宙刑事.......
我其實想佢出埋劍既 leangle 梅花 ......可以齊人....點知出龍騎......可以pass 了...........
最想佢出 仮面ライダーW 中的 Accel
都吾知幾時先出, 勁灰呀!!!!
好期待夏伊達。:D
M記現在幾乎每隻都Medicom Premium Club 接單了
我想收rider的應該越來越少了
算了∼如果能維持好品質,我也無所謂了,有喜歡的再買吧:DD
什麼時候出eternal :63:
頭像被屏蔽
什麼時候出eternal
ckc882000 發表於 28-11-2012 11:51 AM

我都係等緊佢呀:63:
回復 7# APPLE5

完全同意師兄所說..........king form 只有一之隻.......一定入........
回復 5# lydiamomo0903

無錯...,下一隻限定可以skip.........
回復 6# ckc882000

如果出eternal....一定即full pay......全訂.........哈哈.......
劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花
單入就夠...劍入面最鍾意睦月
劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花 劍既 leangle 梅花
單入就夠...劍入面最鍾意睦月
mr406aa1 發表於 2012-11-28 14:46

一出場時梅花幾霸氣:71:
回復  ckc882000

如果出eternal....一定即full pay......全訂.........哈哈.......
manchuenau 發表於 28-11-2012 01:45 PM

隻流星吾知出成點
我都係等緊佢呀
lcm44bb 發表於 28-11-2012 12:03 PM

Ht冇乜值得期待,m記有小小