Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[分享討論] 自組德軍納粹女(P.4,P.5已加相)P.5新製作

你買配件已經多到嚇親我:30:
回復 61# alan1128

買買下就會越買越多.... :26:

當大家都玩緊CA嘅時候∼我繼續自組納粹黨女!
無計我CA 5月10號單.....
今次用歌特灰色OL裝做底再加野上去

頭雕都係要等到12月中先有∼
最新作品∼

C hing正 o波, 我都有淘D Obitsu頭同parts自組。Obitsu頭師父有好幾個唔錯架。但高手的都唔平又多規矩。:unhappy:
歌特D衫唔夠前面件好,歌特多數唔貼身。下次貴少少試下MC toys。
回復 64# rilplsc06

係阿, 我訂咗幾個都係around 950-1200 人仔一個
前面黑色個套同灰色哩套一樣架~
回復 64# rilplsc06

c兄我汁過件衫嚟~有無好啲?

回復 66# joshuatang90

好左,Body 係Hot Stuff??
回復 65# joshuatang90

果個po D 日本雅拍圖, 我早前前前后后同佢入左3個囡囡。
    雖然唔錯,但甘既水位,可以買日本仔。。。。:42:
    日本仔上千元的, 眼妝會清澈好多。

所以我試左好幾個100-200人仔的。其實都玩得過架

指教下:73:
     http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=197324&page=1&extra=#pid6644633
回復 67# rilplsc06

係Hot stuff body
我都係試下先,都唔知整成點,c兄200-300個啲係邊到搵?
Superwoman 好掂 !
師兄好勁喔~
我都自組緊納粹黨女兵 .
但等緊起 Tao po 買既件 .
唔係啦~都係同大家分享下架乍!
c兄啲件到咗記得同我地分享一下! :35:
組得唔好我怕獻醜 ..
HOT STUFF BODY .. 令我對包膠素體有 [ 新睇法 ] ..
買左幾日個 玩左半小時 HOT STUFF BODY 比我 K . O . 左關接位 .. 大腿位 .
著上 歌特 的衫 ... 之後身體上色 .. omg .. 放棄玩包膠 ..