Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有無大大已收到黑貓貨?

I set 1400-1600 and called them at 14:23. They said Bandai didnt state the receiving date so they mi ...
felixchi 發表於 27-11-2012 05:20 PM

咁我可唔可以打去叫佢聽日送比我,可唔可比個電話我呀。Thanks
如果佢唔係你SET個時段送黎...
你可以要求佢遲D送...
小堅 發表於 27-11-2012 04:45 PM

啱啱收到電話今晚7點送嚟~:43:
我有set日子,但冇你咁早,佢最早有得比我揀係下個月3號
iorik 發表於 27-11-2012 04:59 PM

set日子通常啲日期會比較遲, 所以我通常唔set......啱啱收到call今晚7點送嚟~:43:
好!收貨了!
之前打電話去話MISS咗貨,翻基地再拿說7點才到!
想不到收工前到!
啱啱收到電話今晚7點送嚟~
ray文 發表於 27-11-2012 05:41 PM

我想問你今日收到個email係咪有提到delivery no. (12位數字)????
我想問你今日收到個email係咪有提到delivery no. (12位數字)????
iorik 發表於 27-11-2012 08:10 PM

YES ar, 頭先六點幾已到咗, 佢話等埋我及可以在樓下交收~:43:
我以為樓主講緊咩吐標添:58:
回復 31# iorik

sorry i forgot the no. but you can check at their website with your tracking codes.
YES ar, 頭先六點幾已到咗, 佢話等埋我及可以在樓下交收~
ray文 發表於 27-11-2012 08:40 PM

我就係要喱個no.

速遞個邊話要比到喱個delivery no. 先可以幫我提早送貨期,但魂限未比到我,send咗mail問又未覆,激鬼氣。
回復  iorik

sorry i forgot the no. but you can check at their website with your tracking codes.
felixchi 發表於 27-11-2012 08:50 PM

Never mind. I'd checked already.
所以咁ge服務hk某程度唔適合做呢類售賣方式
yugi 發表於 27-11-2012 15:08

人地個網叫你揀既時間一直都只係話"PERFER"
唔係你揀邊個時間就一定邊個時間俾你
Never mind. I'd checked already.
iorik 發表於 27-11-2012 21:05

B記應該早一兩日已經SEND左個內容有一個叫TRACKING NO.既E-MAIL俾你
你同速遞講呢個NO.就咩都攪電!!
我就係要喱個no.

速遞個邊話要比到喱個delivery no. 先可以幫我提早送貨期,但魂限未比到我,send& ...
iorik 發表於 27-11-2012 09:03 PM

:Q原來咁架.......所以我通常都唔揀日期喇.....
B記應該早一兩日已經SEND左個內容有一個叫TRACKING NO.既E-MAIL俾你
你同速遞講呢個NO.就咩都攪電!!
BUSTERMACHINE 發表於 28-11-2012 12:13 AM

就係仲未收到。我上佢個網睇下自己個order都仲未show個tracking no...........
就係仲未收到。我上佢個網睇下自己個order都仲未show個tracking no...........
iorik 發表於 28-11-2012 00:49

咁你聽日好想盡辦法CHECK到B記公司個電話打俾佢問清楚啦!!