Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 太陽報廣告文 : DX13 T-800 Battle Damaged

其實T-800帶左超都同版差唔遠!:34:
講真,,,,,
個 t1000 ,,,擺設,,,,,
真係冇咩吸引力.....

後悔要埋個T1000 頭了:67:
頭像被屏蔽
回復 18# hotroys

Agree...
奇怪的邏輯:74:
頭像被屏蔽
斷臂幅圖,手肘邊度睇到雙關節呀?
吹都唔好吹咁大丫!

另外,所有左手掌配件,攪咩仲有爛肉露出?
劇 ...
MAX 發表於 27-11-2012 02:25 PM

版主大大,間唔時我都會番睇T2電影,岩岩又番睇最尾T800出場,射炮T1000果度,左腳真係好似爆成咁,露好多下~至於隻左手,佢係比個大齒輪壓碎後自己再"叫"斷佢,不過電影裡好似由始至終都比衫擋住,又真係唔知裡面仲有沒咁多肉,雖然小弟到依家都沒訂,但覺得佢呢個版都做得幾似(佢HT唔好再貨不對辦 & 用官圖來騙人就好了)純分享,有錯請指教
條頸做咩好似生野咁.....
aruns 發表於 27-11-2012 01:24 PM

can't agree more!!
乜q叫"送"t1000雕像??隻野成二千銀架!
送?用下腦啦寫果位人兄,用"跟"就岩!
hotroys 發表於 27-11-2012 03:10 PM

HT 呢方面既邏輯一向有問題架啦∼
咩叫VIP 送VIP gift,叫得送就無代價架啦∼ 但佢遍遍要VIP gift 就會無左折頭囉, 真係唔知咩邏輯。
講到尾咪就係嗰少少錢都唔想益D 客囉
正如DX10,頭雕依然出自Yulli及K.A.Kim呢對金牌組合,五官、神情、箭豬頭嘅神似度都毋庸置疑  
笑死人! 咁既樣都話神似度都毋庸置疑,真係當人地係白痴!
版主大大,間唔時我都會番睇T2電影,岩岩又番睇最尾T800出場,射炮T1000果度,左腳真係好似爆成咁,露好多下 ...
fruitswai9 發表於 27-11-2012 11:06 PM

我係指佢隻左手手掌....
即係手套下面露出嘅機械手, 唔應該有爛肉,
因為d肉之前已經比佢自己撕走左....
所以手套下面只有機械手, 唔會再有血肉露出黎...

但左手配件, 可以睇到HT造左D血肉效果....右手有係正常, 但左手唔應該有...

你可以睇返套戲, 佢左手比大齒輪夾住個一幕, 有CLOSE UP隻左手,
破損手套之下露出的只有機械手指, 冇血肉依附住....

Terminator BD 030.jpg

另外隻爛腳, 可能係條褲個窿開得太大....所以感覺上露得太多骨....
[quote]點都好!已訂了!
EDMONDLUN 發表於 27-11-2012 10:12 AM [/quote

真係HT迷喎:71:
回復 26# mushroom
:35::35:師兄,唔好咁講~~~
支持下州長喳~:34:
最爆係送埋T-1000立體雕像,就算定價直逼$2,000大關,相信《Terminator》嘅死士情願死慳死抵,都要據為己有。

我對呢舊...大件夾唔抵食既配件..一D興趣都冇.....
我係指佢隻左手手掌....
即係手套下面露出嘅機械手, 唔應該有爛肉,
因為d肉之前已經比佢自己撕 ...
MAX 發表於 28-11-2012 03:33 AM

係WOR!!!唔該版主,咁HT真係捉錯用神了,希望佢地會改番(機會不大) ANYWAY,我仲未訂:42:
唔知大家有冇發現到最後一幕t-800 後腦冇左忽肉呢...唔知到hottoys 有冇整到呢?
如果冇整度真係美中不足了