Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS CA COMING SOON~~~!!!

回復 25# dvddvdhk
我反而覺得雙頭,雙盾好正!!:71:
回復 24# bunchan
原來第一日係4月20號,我遲左2個月先訂:54:
回復 32# EDMONDLUN

Edmond兄6月订ga???
回復 33# bunchan
師兄,係7月訂.......:55:
回復 34# EDMONDLUN

oh...希望晤会等太耐拉。。
回復 31# EDMONDLUN

同意! 依家HT都好少出雙頭雕而又吾加你錢既,所以當年既Macus都係好抵玩呢!呀仲有,有人插佢個戰損盾就咁印上去,無誠意喎,所以大貨一出,呢度將會相當精彩!
回復 35# bunchan
希望啦:77:
2,3星期之後到我就好了!:43:
回復 36# dvddvdhk
有2個頭可以組多一隻便服版隊長已經好:71:
回復 38# EDMONDLUN

我都諗往組番個打拳既造型,之前見呢度有師兄介紹過body同衫,配合埋應該會吾錯!
回復 39# dvddvdhk
我就想組個兵人版隊長!:35:
終於等到!但隻boss都未出貨...
回復  dvddvdhk
我就想組個兵人版隊長!
EDMONDLUN 發表於 27-11-2012 12:16 PM

我都想整套軍服比佢!! :35:
回復 42# kevinwong4ever

应该用咖啡色套衫好D wor
回復  kevinwong4ever

应该用咖啡色套衫好D wor
bunchan 發表於 27-11-2012 12:32 PM

嗰套出得靚呀~~~~~~~:35: 啡色好似無一套出得好喎:?
回復 44# kevinwong4ever

出面晤系有D德军既衫 mei