Toysdaily 玩具日報

[詢問] DX12 Batman 胸甲磨沙面整花左,有無大大識點修補?(有噴開模型嘅請入)

同意ching~
自己玩花同一開就花係唔同~~
不過只是覺得插樓主個的ching ,可能仲大壓力呀~~

...
E神 發表於 29-11-2012 12:56 AM

因為一開頭係我叫樓主戴手套玩既~
大家都知呢隻12係幾易花~我覺得樓主怕花應該戴手套玩並唔係咩特別意思~
只係想講玩具玩得一定會出現消耗~如想減少呢個情況點解唔好做保護~
不過我係粗玩之人~唔同呢度D師兄咁愛護隻12~
淨係要黎齋企既玩具我唔會買~
因為一開頭係我叫樓主戴手套玩既~
大家都知呢隻12係幾易花~我覺得樓主怕花應該戴手套玩並唔係咩特別意思 ...
lcm44bb 發表於 29-11-2012 01:12 AM

其實大家客氣討論,
會減小好多罵戰了~:64:

我覺得dx12 只係個胸甲比較易花,
其他位置我都覺得唔算易花呀~
所以只要玩時小心胸甲位置,
就ok 了呀~
其實大家客氣討論,
會減小好多罵戰了~

我覺得dx12 只係個胸甲比較易花,
其他位置我都覺得唔算 ...
E神 發表於 29-11-2012 01:22 AM

其實叫樓主放張相上黎睇下有冇人比到意見佢重好啦.....
有圖人地想幫都易D啦.....
出到教學真係可以幫到人架.......
我都係睇布大個教學換影月BODY架.....
其實叫樓主放張相上黎睇下有冇人比到意見佢重好啦.....
有圖人地想幫都易D啦.....
出到教學真係可以幫到 ...
lcm44bb 發表於 29-11-2012 01:36 AM

ching ,不如分享下你影的 dx12 相la~:handshake:
ching ,不如分享下你影的 dx12 相la~
E神 發表於 29-11-2012 01:40 AM

我有開過POST架........你去我度搵下啦.......
頭像被屏蔽
未借單之前CHING前CHINH後,擺左之後識你係老鼠
td804 發表於 29-11-2012 07:40 AM

係甘架la,由佢呢d人等天收:DD
好似樓上師兄話齋,橫掂樓主未整,不如影下修補前後嘅相等大家學下野,真係功德無量!!
一個有禮貌既維修詢問post都淪落到變左單打嘈交post…都吾明點解係要將自己既價值觀套落別人度。。。

關於樓主所講既花痕,我都花左,研究過覺得吾搞好過搞,一係就全部正面布料遮晒一次過打次消光,吾係一定左右邊胸陰陽色,做得胸黎個肚又吾同,到時仲兩難,因為返噴好難控制。。。砌左模型好多年,純屬意見。高手評論請自行請插入。。。
:78:問人借單出去换過
我成日玩殘左都出去换
一個有禮貌既維修詢問post都淪落到變左單打嘈交post…都吾明點解係要將自己既價值觀套落別人度。。。

關 ...
poonad 發表於 29-11-2012 10:40 AM

同意!!樓主呢個post其實有乜問題?要聽d單打說話?其實d人係替幫樓主諗多左?
樓主自己整花,自己問方法去修補 好簡單一個小問題
你就叫佢戴手套玩? 又話人玩得咁大壓力為乜 (樓主有話好大壓力咩?有話好想死咩?)
好心啦 呢d答案又幫唔到人 又無討論價值 第一眼見到重好反感
樓主你自己唔太熟又唔好整啦...一陣失手整錯 到時仲難搞
頭像被屏蔽
小弟今日攞貨,點知一玩....
指甲無意中刮花了甲...
算了罷!當戰損了!
小弟今日攞貨,點知一玩....
指甲無意中刮花了甲...
算了罷!當戰損了!
我愛媽咪 發表於 5-12-2012 08:20 PM

咁難怪有人玩親都戴上手套了!