Toysdaily 玩具日報

查看: 7293|回復: 33

[新品消息] 大形運輸機

囝囝嘅特種部隊準備出發未?咁要有咁大架嘅運輸機,先至可以完成任務 ! [聖誕15大熱門玩具] TRUE HEROES AB-115 巨型運輸機,機內設有駕駛室及指揮中心,仲有3款人物造型公仔,配合多種武器、2種声光效果添。售價:差一毫子4魚,玩具反斗城獨家發售。
轉自反X城FB
看似可以配合3.75吋既mu玩呢 :43:
型就型
不過無咁多位ar
隻機本身是否屬於G.I.Joe系列嗎?:what:
多謝ching介紹
今天在沙田斗斗見到實物掛在半空,很震撼,絕對是3.75的好載具
但如帶回家,便要讓半張床位給它.........只能遠觀而不能買玩的大物......:67:
隻機本身是否屬於G.I.Joe系列嗎?
Mcfarlane 發表於 25-11-2012 05:02 PM

我係反9城個FB到見到 一開頭我都以為係比GIJOE用 :52:
多謝ching介紹
今天在沙田斗斗見到實物掛在半空,很震撼,絕對是3.75的好載具
但如帶回家,便要讓半張床位給 ...
大ken 發表於 25-11-2012 06:50 PM

睇黎放唔到入櫃了......都係等鋪塵
好像很好玩ar,但太大架啦!!
如果我無認錯, 哩隻應該係斗斗自家品牌野, 載具好啱3.75用
真正嘅抵食, 但過份大件

#掉... 佢係半空. 米ok囉.. 不過記得每天拍塵
架o野真係幾型:71:
這系列的很多款載具我也有興趣, 不過有些跟這飛機一樣, 太巨型了....

這傢伙...買了回來也只能跟豆斗一樣把它掛在半空吧:44:
其實成個系列啲載具都做得好足料, 不過佢送個隻人仔就...
這系列的很多款載具我也有興趣, 不過有些跟這飛機一樣, 太巨型了....

這傢伙...買了回來也只能跟豆斗一樣 ...
手榴蛋包飯 發表於 26-11-2012 12:16 PM

仲有邊款??
其實成個系列啲載具都做得好足料, 不過佢送個隻人仔就...
叉燒飯 發表於 26-11-2012 01:50 PM

話明送的麻.......:^ ......
   我覺得這部機可以重演 bane係飛機果場 :$  仲有iron man2係飛機上跳落去果場 仲有 hulk2 又係係飛機上跳落黎....好多場面都可以用到..堅係正~~~
型就型
不過無咁多位ar
quincy 發表於 25-11-2012 04:57 PM

x2....。。.......
話明送的麻....... ......
   我覺得這部機可以重演 bane係飛機果場   仲有iron man2係飛機 ...
cmf12 發表於 26-11-2012 06:57 PM

如果我屋企好似外國獨立屋咁大間, 一定忍唔住放到成間房好似軍事機地咁:42: