Toysdaily 玩具日報

查看: 12160|回復: 12

[玩具攝影] [極魂小劇場] 毀滅世界的惡魔- 騎士間的大戰!

大家好, 在極魂Decade 報告Part B 裡說了的極魂小劇場已經完成,

但由於說好了不會在此發報, 所以如果有興趣的朋友,

還請移玉步到小弟的Blog, 下面有link,

傳送門

http://blog.yahoo.com/_JIFWQ4TQZZQVHUID6SA7ECSUZM/articles/952439/index
原來想吐糟TV版係原拉打去圍毆DCD,唔係山寨拉打
不過睇到最後句「另一平行空間」就算啦
話說極魂十子快出齊了,樓主加油啊~
原來想吐糟TV版係原拉打去圍毆DCD,唔係山寨拉打
不過睇到最後句「另一平行空間」就算啦
話說極魂十子快出 ...
御姐喵 發表於 25-11-2012 10:47 AM

雖然我翻睇左Decade 應該有3次,
不過最近果次都已經係年頭既事~
好多細節都唔多記得,
所以都係加番句「平行世界」好d:45:

不過話時話, 真係你講我先知果班唔係山寨拉打:50:
即係第一話前段, 同31話尾段果果班拉打wo
不過kuuga 就一定係小野寺先:73:
Where is 龍騎?:58:
Where is 龍騎?
hitsu 發表於 25-11-2012 03:49 PM

如果你有入我blog睇, 我最後有講的:56:
雖然我翻睇左Decade 應該有3次,
不過最近果次都已經係年頭既事~
好多細節都唔多記得,
所以都係加番 ...
神打魔帝 發表於 25-11-2012 01:36 PM

kiva同劍係由紅渡同劍崎一真變身,記得嗎?
kiva同劍係由紅渡同劍崎一真變身,記得嗎?
御姐喵 發表於 25-11-2012 05:39 PM

記得, 但tv版第一話開頭也是他們2人的變身體嗎?:50:
記得, 但tv版第一話開頭也是他們2人的變身體嗎?
神打魔帝 發表於 25-11-2012 06:33 PM

如果係loop的話就應該係
哈哈。。。不錯,那劇場,特別是agito那幕,我笑了。。。
哈哈。。。不錯,那劇場,特別是agito那幕,我笑了。。。
kelvson 發表於 26-11-2012 01:09 AM

打到去阿極佗其實本身想影多幾張,
不過都已經係夜深, 阿極佗本身冇武器, 我又想DCD用下武器
都係快快了結左佢 xdd ,
張d劇情集中比曬kuuga:(\

(不過阿極佗本身近戰真係幾勁的):love:

今天修改了一點內容及改善了排版
大家應該會睇得舒服一點吧:43:
幾好睇,好似睇緊小說咁

回復 12# AR樂
thank you CHING{:2_268:}