Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月【聖戰士登霸】ROBOT魂 <SIDE AB> 黑騎士專用 ZWARTH(官圖P5)

pic fm sunrise twitter
pic fm sunrise twitter
taken 發表於 14-6-2014 11:22 AM

Brother,香港已派貨嗎?
Next week {:1_230:}

Brother,香港已派貨嗎?
步京暈 發表於 14-6-2014 11:58 AM
好型仔下喎~不過聖戰士似會插所以唔使即買...
yes 聖戰士在香港唔太hit ... 唔急玩等靚價,

好型仔下喎~不過聖戰士似會插所以唔使即買...
gingsi 發表於 14-6-2014 12:51 PM
yes 聖戰士在香港唔太hit ... 唔急玩等靚價,
taken 發表於 14-6-2014 01:07 PM

宜家出邊想返舊個幾款都好似冇...
我覺得想買就早D買左算啦
宜家當然無啦 都出左成2年...有排登霸跳到2魚有找添,唔急玩等—陣。

��
uote]宜家出邊想返舊個幾款都好似冇...
我覺得想買就早D買左算啦
kyo353 涂發表於 14-6-2014 01:22 PM [/quote]
呢隻次次出可動成品都冇佢份, 班老餅餓左好耐, 之前幾隻ROBOT魂聖戰士, 瑞記多貨到都要開倉散貨, 物極必反, 今次應該唔慌入得多.
唔急玩真的可以等下先, 不過好似重戰機L GAIM MK-I等極都等唔到靚價, 仲要周圍冇貨, 到時就唔好怨人.
呢隻次次出可動成品都冇佢份, 班老餅餓左好耐, 之前幾隻ROBOT魂聖戰士, 瑞記多貨到都要開倉散貨, 物極必反, ...
redfish 發表於 14-6-2014 01:50 PM

Meaningless for me!  Must buy after new released. :handshake:
this robot for old cake....{:1_230:}
回復 84# Douglas.M.Saint

Same here~
The road to completion is still long
Oh, will be released next week??? must buy it ASAP~
呢隻次次出可動成品都冇佢份, 班老餅餓左好耐, 之前幾隻ROBOT魂聖戰士, 瑞記多貨到都要開倉散貨, 物極必反, ...
redfish 發表於 14-6-2014 01:50 PM

所以都訂左了...而且今次個訂價都算低...
Oh, will be released next week??? must buy it ASAP~
ikkithefool 發表於 16-6-2014 01:36 PM

是今星期, 如果行貨分區派, 到貨日期會如下:
星期四港島區和大戶們(福利, 精品, 孤注等等).
星期五九龍區.
星期六新界區