Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 SR 超合金 巨靈神(官圖P6)

Vince 發表於 25-2-2013 11:52 AM

隻巨靈神真係幾得咁wor................又一大埋effect parts~{:1_221:}

スーパーロボット超合金 グレンダイザー
発売時期: 2013年6月下旬
メーカー希望小売価格:5,250円(税5%込)
スーパーロボット超合金 グレン&# ...
stonekeung01 發表於 25-2-2013 03:22 PM

六月出喇...........正呀~{:1_221:}
如果價錢可以去回初出萬能俠時, 可以一入,
順道可襯襯mb合金的巨靈神呢~~
希望有1,2號咁墜手就好~:57:
永井系齊人啦。
期待石川系.
食住個勢出埋 三一 帝皇 啦
食住個勢出埋 三一 帝皇 啦
jokeryan 發表於 26-2-2013 04:34 PM

今年Artstorm 同千直練都有出三一product, 點解Bandai冇架? 唔通整隻DX合金魂三一?
回復 69# 誌上限定

dx 合金 我覺得 已經係貴無人買.... 如果真係出ge..個貨都吾平得去邊..
真係有愛先買得{:1_217:}
dx 合金 我覺得 已經係貴無人買.... 如果真係出ge..個貨都吾平得去邊..
真係有愛 ...
jokeryan 發表於 26-2-2013 04:48 PM [/quote]

佢真係出DX帝王既話我相信好多人都会乖乖地比錢:34::34:
我就係其中一個:49:
回復 70# jokeryan
DX合金都炒貴哂,點會無人買! EX合金新三一都好評如潮(我已訂晒三隻)
照咁睇, 隻飛碟, 空, 海, 地又出限定....................:53::70::50:
{:1_229:}回復 72# 誌上限定

有錢人呢...我d 學生哥...真係比吾起錢買呢
回復 71# FRAK

如果有翼包就最好呢....賣血我都會買返隻 帝王
回復 75# jokeryan

奇怪Bandai 只係出了一隻"帝王SKL"SR合金!之後乜野product都冇 (以為會出隻翼), 卡通又唔好睇....失敗之作!