Toysdaily 玩具日報

查看: 4586|回復: 15

[Hot Toys] DX13 與 舊T-800

小弟無知一問
DX13 個body嘅手肘接位,係唔係同舊T-800嘅機械手接位一樣嘅呢?
有機會係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
奶周已經講咗話係用番人狼手臂,即係舊T800嗰種,原因係方便換斷手関係!仲話到時舊T800可以同DX13交換斷手自組用!不過估唔到佢話機械部份全部係同肌肉分件造,跟住再合埋,唔係一件過雕出嚟啫。睇過實物,真係幾靚,係T1000好似可有可無啦!:71:
睇關節設計係一樣。~~~~
t1000 個頭真係搵笨 :69:
t1000 個頭真係搵笨
toys991 發表於 23-11-2012 02:17 PM

我都覺,所以無加錢換 …
多謝師兄解答!
我都無加錢要頭
我就要埋粒T1000頭,
咪當捐錢做善事囉....!!!!!!
kafai1978 發表於 23-11-2012 04:01 PM

如果係可以plug落素體就超正,而家超多餘!
如果係可以plug落素體就超正,而家超多餘!
BigOil 發表於 24-11-2012 10:25 AM

唔可以放落素體的?
我仲打算買0黎安在之前的T1000上:80:
我都無要頭,有誠意嘅就應該做到可以對應素体,
有幾難? 送多對銀色手,咁就可以幫之前隻T1000換頭換埋手,
型晒,咁我300都肯捐!
Yes, the T1000 gift head really is disappointed.... not able to use it on the old T1000 body.
我都無要頭,有誠意嘅就應該做到可以對應素体,
有幾難? 送多對銀色手,咁就可以幫之前隻T1000換頭換 ...
beckham 發表於 24-11-2012 03:19 PM

以上師兄提及嘅內容,DX16會提供給各位 ^^
我ok T1000頭喎,但係為左出多個頭,攪到條頸有條線就唔係咁like囉....
kafai1978 發表於 23-11-2012 04:01 PM

我係街買100枝旗好過 , 點解要幫 hottoys 以佢個名義捐 ???:53: