Toysdaily 玩具日報

查看: 4251|回復: 14

[詢問] 邊度多3.75吋GI JOE賣?

最近完全沉迷係儲3.75吋,但發覺Marvel滿足唔到我嘅時候就開始向GI JOE哩個深坑進發...
所以想問問各位有玩開GI JOE嘅師兄,邊度可以買到又多貨?最好係POC或者30週年系列
以我所知就有“日本首都”同“愛好基地"都有售,唔知太源街多唔多?
最近完全沉迷係儲3.75吋,但發覺Marvel滿足唔到我嘅時候就開始向GI JOE哩個深坑進發...
所以想問問各 ...
叉燒飯 發表於 23-11-2012 01:36 PM

gi joe的3.75, 現時一樓有一間差唔多算專賣的,
不過價錢較貴, 不過款算多,

另外現時,雞旺一些美玩店也有賣些gi joe 3.75,
信和三樓也可試試看.
in's一樓間專門店好似無做了, 要搵新joe可以試下信和三樓
in's一樓間專門店好似無做了, 要搵新joe可以試下信和三樓
Assassin 發表於 23-11-2012 02:26 PM

啊? 可惜了, 平時不會幫趁, 也會看看橱窗一排gi joe3.75~~
gi joe的3.75, 現時一樓有一間差唔多算專賣的,
不過價錢較貴, 不過款算多,

另外現時,雞旺一些美玩店 ...
cliffordchan107 發表於 23-11-2012 02:11 PM
Assassin 發表於 23-11-2012 02:26 PM

雞旺好似無咩GI JOE玩物
但係信和三樓係咪“愛好基地"?

果間無做成一年有多了
不過同場有間都有,不過價錢就............
雞旺好似無咩GI JOE玩物
但係信和三樓係咪“愛好基地"?
叉燒飯 發表於 23-11-2012 03:45 PM

對, 我喜歡你這個譯名~~

幾耐無去雞旺, 一樓應該有一間美玩店的,
如還在一定有些GI JOE賣的~~
果間無做成一年有多了
不過同場有間都有,不過價錢就............
ernest1008 發表於 23-11-2012 03:50 PM

GI JOE係香港真係咁少眾...:56:
對, 我喜歡你這個譯名~~

幾耐無去雞旺, 一樓應該有一間美玩店的,
如還在一定有些GI JOE賣的~~
cliffordchan107 發表於 23-11-2012 04:08 PM

如果係講“日本首都”的話我都有幫嚫過,但係好貴囉...
如果係講“日本首都”的話我都有幫嚫過,但係好貴囉...
叉燒飯 發表於 24-11-2012 12:46 PM

忘記名了, 不嬲GI JOE, 如果唔係電影的話, 都唔太平,
有愛就無計,
無愛如我, 只入了很平的電影3.75.
忘記名了, 不嬲GI JOE, 如果唔係電影的話, 都唔太平,
有愛就無計,
無愛如我, 只入了很平的電影 ...
cliffordchan107 發表於 24-11-2012 01:50 PM

睇黎想組隊軍團條路好慢長...
回復 4# cliffordchan107
In's Point 一樓對住電梯個間執左好耐喇.
而且又貴!
回復 11# 叉燒飯
基本上, 25th & poc已經停產, 如果你想儲舊款, 其實睇下你自己想唔想追返舊款.
不如留d彈藥等遲d電影版好過啦.

如果想追返舊野, 真係唔容易.
回復  叉燒飯
基本上, 25th & poc已經停產, 如果你想儲舊款, 其實睇下你自己想唔想追返舊款.
不如留d彈藥 ...
Firewalker27 發表於 24-11-2012 05:43 PM

我最想要就係哩隻,不過未見過有得賣...
就算上 “圖佬” 連埋人仔轉港紙同運費差唔多要250...:70:
我最想要就係哩隻,不過未見過有得賣...
就算上 “圖佬” 連埋人仔轉港紙同運費差唔多要250...
叉燒飯 發表於 24-11-2012 10:09 PM

呢隻正野... 有d後悔正價唔入多2隻..... :no: