Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Variable Action 魔動王 地隱俠 (官圖P4)

依個質素嘅模型成品要咁貴,幾中意都要卻步,無謂破壞生態~~~啲(夾位)同埋(水口)又明顯...上色問題唔駛再講....完全無心出玩具。其實對我嚟講,出模型重好,可以自己油。谷鬼氣!
may buy, depends on the price(i mean after drop)

彩色済み完成品可変アクションフィギュア
【サイズ】 約 16 cm
●台座付き
回復 52# luciferdark

買完個三隻超級地風水,根本都無晒信心再用5魚去買佢啦~ 佢都白痴既~
真係咁差咩,死啦,訂左添:Q
回復 65# sumissum

希望最好就冇事,有事就感受下呢間廠做得幾差。
回復  sumissum

希望最好就冇事,有事就感受下呢間廠做得幾差。
@rtoo 發表於 7-12-2012 10:04 PM

因為超級地隱俠,所以先訂,去到風飄呢間野已經比人媽聲四起,虎頭蛇尾
真係咁差咩,死啦,訂左添
sumissum 發表於 7-12-2012 10:00 PM

我都冇訂呀, 諗住睇吓現貨同報告先再算......入咗3隻超級主角都滿足喇....:(
我都冇訂呀, 諗住睇吓現貨同報告先再算......入咗3隻超級主角都滿足喇....
ray文 發表於 8-12-2012 01:11 PM

3兄弟我都入左手啦,但第一代無咩理由唔買既.....除非真係好差....:26:
回復  luciferdark

買完個三隻超級地風水,根本都無晒信心再用5魚去買佢啦~ 佢都白痴既~
cyrus1201 發表於 7-12-2012 06:39 PM

我一直抱住佢會改GE心態去等隻地穩俠/火王新相
希望個肩同加拿大關節會改
我已經加固左4隻, SORRY, 無可能要我再搞第5隻:72:
3兄弟我都入左手啦,但第一代無咩理由唔買既.....除非真係好差....
sumissum 發表於 8-12-2012 01:46 PM

3兄弟我都齊, 我有埋隻正價邪動王
但我真係頂佢唔順, 壽屋個隻關節可動係差少少, 但至少實淨, 個肩唔洗加固都頂得住有突
MEGAHOUSE十年如一日, 近幾年所有可動系列都用呢隻垃圾肩關節
真係食得屎
很漂亮阿∼感覺比超級火王更好看::43:
水捲俠

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

大河原邦男版
水捲俠
玩具日報記者 發表於 10-2-2013 04:29 PM

嘩, 水捲俠又嚟喇...........:Q