Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 聖衣神話EX 巨蟹座(官圖P20)

回復 89# linkchan

同LC果隻差好遠噃
LC果個好抽得又勇猛
回復 87# MinG325

其實巨蟹都唔係咋,不過得一招"積屍氣冥界波",
都打到紫龍死死下,劇情中,因不被自己既巨蟹黃金聖衣
認同而捨棄他,係冇黃金聖衣保護下,最後被紫龍逆轉勝,
係LC裹面,招式多左之餘,仲有得比佢發揮添~
LC美化哂所有黃金
所以好多人鐘意LC多過原著咁
我都覺得LC好睇:x
可能睇書啦,我覺得LC節奏快D~
LC其中一個好過原著的, 係真真正正寫到個慘烈的聖戰出黎, 每個聖鬥士都唔係為左自己的一點執念, 而係為左大地而戰, 最後捨身捐軀的,
其實lc真係好好睇,最衰神話出得2隻就停左,如果唔係一定入哂,都唔明點解omgea咁爛都可以出咁多商品!!
回復  MinG325

其實巨蟹都唔係咋,不過得一招"積屍氣冥界波",
都打到紫龍死死下,劇情中,因不被自己既巨蟹黃金聖衣
認同而捨棄他,係冇黃金聖衣保護下,最後被紫龍逆轉勝,
係LC裹面,招式多左之餘,仲有得比佢發揮添~
chinam 發表於 5-12-2012 01:05 AM

係冥王篇最後又再次被黃金聖衣認同, 穿上後一同破壞掉嘆息之牆. XD
其實lc真係好好睇,最衰神話出得2隻就停左,如果唔係一定入哂,都唔明點解omgea咁爛都可以出咁多商品!!
將星 發表於 5-12-2012 10:07 AM

LC 海王 :p
LC 海王
humanspider 發表於 5-12-2012 10:14 AM

Ching都轉咗新圖像呢, 差啲唔認得你添.....:he:
將星 發表於 5-12-2012 10:07 AM

LC真係好好睇咩....:?
回復 101# sumissum

起碼比omgea好好多先
Ching都轉咗新圖像呢, 差啲唔認得你添.....
ray文 發表於 5-12-2012 12:26 PM

d 卡型 ma :p
其實我聽聞(戴定頭盔先﹗) 係因為巨蟹既冥界波太勁﹗一出就死咁濟咯﹗重邊有得打喎﹗當然我覺得呢D招對阿穆、沙加佢地係無用啦…所以先逼住咁出結局,否則你叫五小強點打先?
又要訂了嗎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~