Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 聖衣神話EX 巨蟹座(官圖P20)

第一隻雙子都唔駛搶,係出左第一隻D人見炒得先咁多人訂
yugi 發表於 9-12-2012 05:27 PM

我仲記得訂雙子,獅子同白羊果陣都輕輕鬆鬆
由天蠍開始就開始好多人訂
射手開始就痴哂線
都唔知之後5隻會點:42:
皆旺分店貼左紙出黎有寫限兩隻
yugi 發表於 9-12-2012 05:26 PM

佢話兆萬,佢仲好肯係36隻,因為佢話靚女寫本簿個個1,2隻,但有兩個36,一個係蟹,一個係水瓶
回復 197# kevin629

如果真係有人訂36隻, 我地個D訂一兩隻到時都唔知有冇貨攞, 唔通今天又改左, 昨天問都係一人訂2隻
回復  kevin629

如果真係有人訂36隻, 我地個D訂一兩隻到時都唔知有冇貨攞, 唔通今天又改左, 昨 ...
saintseiya1234 發表於 9-12-2012 06:35 PM

放心wo,老闆都係問精粉拎貨,仲要有水腳賺,如果唔係yen價都未有,佢都唔會咁快開訂做懷曬規矩la.....
可唔可有師兄話我知……邊到有得訂
我由第一隻EX双子到處女,全部都係買現貨(基本冇訂玩具呢個諗頭)
好老實,我對聖鬥士冇乜大愛,不過初初係官網見到Ex呢個系列好靚,諗住買返set黃金12官 (原以為唔會太貴,一來定價覺得可以接受,二來因為初初見好多師兄說此系列太美型,條腰又幼,唔係佢地心目中聖鬥士個look) 而結果唔知点解就係街價1隻貴過一隻....
如果真係訂到而唔洗硬食無謂嘅炒價,做一次白老鼠又何況...
咁你訂咗話我知
cybster 發表於 9-12-2012 01:56 PM

冇呀, 仲諗住叫你訂先添..........:58:
你就想,可能今次唔訂又話遲d冇得訂xd,跟住,開600,唔訂再話現貨650,過半日收起d貨做下市.....h ...
kevin629 發表於 9-12-2012 05:27 PM

好大機會啦.......如果間舖唔執嘅話.....:66:
講真買iphone都仲有正價電訊商可以買到………唔洗一定食炒價!但點解買隻玩具要迫我地食炒價呢?
有無得同笨大投訴架
有無得同笨大投訴架
beman_bb 發表於 10-12-2012 08:17 AM

投訴D咩???
佢本身就係最大既炒家...
玩具都咁黑暗...

好懷念雙子公怖果時,全城圍插,(腰瘦,搵笨,笨大冇良心)GE 日子,果時跟本你走去訂D人就會覺得你係傻,仲有人話打,死都唔會入坑~~~~
果D人唔知而家有冇搶呢~~
無限輪迴的大坑
真是害人不淺阿:53:
好懷念雙子公怖果時,全城圍插,(腰瘦,搵笨,笨大冇良心)GE 日子,果時跟本你走去訂D人就會覺得你係傻,
hhhmmmkkk 發表於 10-12-2012 02:10 PM

查實個陣已經覺得幾有型 :DD