Toysdaily 玩具日報

查看: 11090|回復: 6

[個人收藏] 海賊男 豪快藍 (shf)

SHF海賊戰隊 豪快者

豪快藍 Joe Gibken

相當好扭的一隻shf,見到平真係買得過
玩具方面最煩的是
武器要玩大量細小配件成必殺技狀

套劇我就未睇過,只上網搜尋過基本資料後,影了以下悶相同大家分享

五刀流,太誇了,但我like

(有點像戰國basara伊達政宗)

特典是專用駕駛席,相當精美,qc極好

HAHA 好似打緊街機咁

本月我還想分享另外4shf,希望我能做到

END
回復 1# AJ
本月我還想分享另外4隻shf,希望我能做到 <= AJ大大 既 post 絕對值得期待 !! :handshake:
期待另外四隻:35:
如果有豪快紅既話!就Gay味濃了:66:
AJ大大又會只系入藍戰士&#22021;?呢度好多大大都系入紅戰士為主或全入。
AJ大大又會只系入藍戰士&#22021;?呢度好多大大都系入紅戰士為主或全入。
山吹老師 發表於 21-11-2012 05:22 PM

豪快紅個價已經升到上接近4條魚
相反綠藍銀就跌到唔洗1條魚
講真豪快紅係甘多隻之中最少野玩
除左特典唔同之外
冇豪快藍既5刀流同冇豪快綠既納比
VINCE, jokeryan
冇可能了,近日影緊千值天元,但今晚應該可影晒,本月餘下時間不多,我更改目標為影多兩隻shf

山吹老師
我剛睇完riderx戰隊大戰,家下有興趣入豪快紅

Hazeshadow
豪快紅……咁貴,有綠才買吧
回復 6# AJ
千值天元 <= d 隻更加正 wor ... :71: