Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: oscaryiu

[分享討論] 睇見HT呢張Batman Vehicles官圖比例,the bat應該有兩部半batmobile咁大!?

HT 幾個月前已講明作展覽用途,  唔會出, howood 親口又講咗次.....

樓主係唔係  out咗少少: ...
flighttosky 發表於 21-11-2012 10:02 AM

我只係聽過有師兄話佢仲考慮緊出唔出好...當然我想佢出:63:
我只係聽過有師兄話佢仲考慮緊出唔出好...當然我想佢出
e_v_i_a_n_s 發表於 21-11-2012 10:06 AM

唔會出......
其實可以考慮下出細0的比例,例如1:12,配埋1:12的batman,雖然精細度可能會減低,但起碼我屋企可以容納得到 ...
任俠 發表於 21-11-2012 09:40 AM

對:36: 我諗出細d會多幾倍ching入, 條數都係番到, 又可以出多條line, 1/12 or 1/18 都好, 到時又出過batman, joker, cw, bane, tumbler, batpod 等等...

THE BAT 有人話出,有人話唔出,但強國網拍一於照收訂!!

標題: HotToys HT 黑暗騎士崛起 DX蝙蝠俠 蝙蝠戰機 蝙蝠車 超大 預訂

預訂.2012收訂.2046出貨:46:
如果出1/6相信要一兩雞嘢,我決定pass 了加上冇咁大地方同入境紙一定Reject。:68:
回復 21# oscaryiu
免息借款
:67:太大部,送都冇地方擺........:38:
呢d巨物 , 只可遠觀 , 不宜帶番屋企玩 , 入境紙 , 無可能 :sad:
真想知道,如果真係出得成,有冇位放出嚟擺啫。
有冇位放出嚟擺??~網上圖片參考~
如果.....三千至四千,我都可以接受嘅...
Leslieinaus 發表於 21-11-2012 04:35 AM

完全冇可能....真係3,4千的話一定簡陋到似孩之寶....
我寧願佢貴d做得好好睇睇...
強國網拍收訂中,到貨價~有的10牛,有的30幾!!