Toysdaily 玩具日報

查看: 18982|回復: 89

[玩具攝影] (再加8幅圖 Bat-Pod VS Joker) 黑夜之神 ● 人車合一

BatPod 055.jpg

BatPod 039.jpg

BatPod 040.jpg

BatPod 058.jpg

BatPod 035.jpg

BatPod 051.jpg

BatPod 049.jpg

BatPod 048.jpg

BatPod 046.jpg

BatPod 044.jpg

BatPod 043.jpg

BatPod 042.jpg

BatPod 032.jpg

BatPod 027.jpg

BatPod 026.jpg

等了又等~~ 終於人車都到齊~~~~

要將BATMAN坐上BATPOD坐得好...要SET好耐....

尤其BATPOD手把組件, 好容易甩...
外加個兩支黑色棍仔唔多o岩位...要"尷粗"黎先裝到...

想架BATPOD平衡擺好佢...要花d心機....好易側埋一邊反車.....

個坐位唔o岩位之餘...仲要用埋晒d硬膠膠....
坐完架野, BATMAN兩邊大腿內側已經花晒.....

影完相即刻將BATMAN 還完翻罰企模式....
若果長擺坐車...花大脾之餘....肩甲肯定變形.......

加多7幅新圖~~:)
=========================================

再玩多次騎車~今次用了盒內的包裝透明膠去墊一墊...減輕損傷....
BatPod 071.jpg

BatPod 072.jpg

BatPod 062.jpg

支鎗嘅燈又係好快自動變暗....HT快D改善哩個問題...唔好用埋D雞野~!
BatPod 064.jpg

BatPod 068.jpg

BatPod 075.jpg
大家睇到他大腿D花痕嗎...?

T800路過.....搶鏡中............:DD
BatPod 081.jpg

再睇返BATPOD個坐位...其實坐墊部件HT已經分件用左唔同嘅物料...
但都係好鬼硬.... 唉~! 索性用軟膠啦喂...
由此可見, HT工作就做左, 但得唔到效果....真係嘥氣兼笨實...

========================================

再加圖片, Bat-Pod VS Joker

Bat-Pod配Batman真係好鬼死型,
玩到停唔到手,  入左盒都心思思拎返出黎再玩過同佢影相....

當日就係因為電影內嘅Bat-Pod太吸引...睇到中晒毒先至忍唔到手去訂鬼埋佢....

戲入面個轆可以打橫轉....可以令到Bat-Pod橫移, 亦可以像圓規般旋轉改變方向...

睇返手上架模型...照計, 佢個設計係做唔到哩個動作...

再講, 車轆兩邊嘅機件, 例如車頭燈連鎗炮組件, 應該會刮晒地...

Batman會"櫈"到嘔電....:DD  只可以講, CG係無敵嘅, 再唔合理都可以做到出黎~~

模仿Bat-Pod橫移飛出黎個幕....

Now, there's a Batman.
joker 003.jpg

Ooh, you wanna play. Come on.
joker 006.jpg

Come on. I want you to do it, hit me.
Come on. Hit me !
joker 013.jpg

Yaaaaaaaaaa~~~~~
結果係batman懶型咁衝埋去....佢自己炒左車...........:DD

謝謝觀看~~

後記....影batpod影到現任相機都壞埋~~!!:Q
唯有搵返部"舊情人"出黎繼續影埋佢....Joker個幾幅就係出自"舊情人"的圖片....
唔知大家睇唔睇得出個分別呢.....
又要破財喇~~~:63:
沙發:71:
360度直擊環迥夜拍,利害:$
回復 2# Oldcat

THANKYOU~

早晨阿CAT兄~~
回復  Oldcat

THANKYOU~

早晨阿CAT兄~~
MAX 發表於 20-11-2012 06:18 AM

早晨阿MAX兄∼
師兄通頂了?:@
玩到停唔到~~~呵呵呵~~~:DD
大腿內側已經花晒:50:

:36: Support!
大大好圖,有得必有失,影得好有氣氛
之前買過...座過一次就不想再搞..........實在麻煩...:unhappy:
靚人靚景靚車靚 pose 屎 !!! 不過犧牲就大左少少, 支持你呀師兄 ~ :71:
個background好襯:handshake:
人車合一超美圖.......毒性好高呀:63:
:47:玩到通頂....:71:
nice pic!! Thx for sharing!
影得好!一看再看呀:71:
Nice Photos!! :71::71:
:71:.....記住ching 張圖, 今晚照住黎擺先