Toysdaily 玩具日報

[其他] Dreamworks大師新作007 (P.2更新)

回復 30# communistic

一定會努力的,謝謝!
回復 29# jackal_fox

大大太誇張喇,我會盡力,多謝支謝!
回復 12# 羅蘭

謝謝羅蘭大大,有你支持及轉載已經好心足,遲遲未po TD只怕又惹是非,無論點都好,麻煩晒你!
頭像被屏蔽
回復 21# DreamWorks

OIC~ THANKS FOR YOUR INFO.~
:71::71:師兄,自己黎雕,真係勁!!!!!!!!!!
回復 35# hyatt

客咩氣,你有新作都要po吓俾各位睇,期待!
回復 36# EDMONDLUN

No la! 呢個係bbkill大師作品,我只係買同油,你又誤會咗喇!
回復 34# iwillneverlose

Heehee,套戲講佢明明受咗傷,但仍死撐無事,當時係比較精靈嘅!
放心啦大大,我會努力,日後請多多支持!
回復  iwillneverlose

Heehee,套戲講佢明明受咗傷,但仍死撐無事,當時係比較精靈嘅!
放 ...
DreamWorks 發表於 19-11-2012 08:18 PM

支持大大,面相上色絕非易事,繼續努力呀:71:
回復 40# Oldcat

我會我會,一定會油好佢..!!
回復 38# DreamWorks
:Q誤會了...........
不過自己上色都好西利架啦........:71:
dream兄要繼續努力 !! 實在難得咁有心又將呢種心力付諸實行既毅力 !!!
回復 42# EDMONDLUN

攪清楚就好...無所謂嘅...多謝支持...!!
回復 43# dvddvdhk

我會啦,只要遇到心目中覺得好嘅頭,我一定會做好佢...!!