Toysdaily 玩具日報

查看: 16017|回復: 17

[玩具攝影] 聖鬥士聖衣神話EX ~ 雙子座 - 卡隆

呢隻日本魂Shop限定..................真係攪到滿城風雨............喺好幸運情況之下順利入手.................有人覺得"卡隆"有咩特別呀 ?................同雙子差唔多炸ma.................但我就覺得有分別................先講有咩唔同,特別..................呢隻"卡隆"頭髮顏色沉D深色D................"撒加"頭髮鮮色D..................."卡隆"同"撒加"頭髮方向相反................"卡隆"眼大DD...............爆炸效果顏色不同..............."卡隆"備有雙子"撒加"所沒有嘅灰頭髮開口面相................... ! 另外係角色重要性及喜愛度.................."卡隆"喺冥界編近乎半個主角...................同5子並肩作戰.................LAST型爆歸還聖衣俾"撒加"..................再同"拉達孟迪斯"同歸於盡.....................更重要"卡隆"以藍髮穿起雙子座黃金聖衣時間仲長過"撒加"................... !
整體真係非常滿意 !
影相前其實睇多次冥界編....................有部份角色希望快D出EX : 天秤座 , 冥雙子 , 冥水瓶 , 冥山羊 , 冥白羊"薛安", 天猛星"拉達孟迪斯" !
卡隆真係好正,我覺得型過撒卡
果種有D邪氣既人:$
卡隆正爆........
期待三巨頭會EX化!
所有神話ex化就大劑了
卡隆送個個灰髮紅眼頭其實係撒卡頭,因為雙子撒卡已經有好多頭,所以冇包個開口,我覺得依家魂限卡隆價錢先合理,2千蚊隻ex,真係水魚價
其實冥黃金,海皇,仙宮果D系列老神話都出得唔錯
所以全EX化都未必多人接受
暫時得黃金係得,睇下青銅
不過個人黎講希望EX化三巨頭
始終1代素體+出得唔好(由其天貴星)
卡隆真係好正!不過好X貴!:79::79:
好正嘅分享:71:好多同好都未能入手皆因個價令人卻步
好正嘅分享好多同好都未能入手皆因個價令人卻步
山吹老師 發表於 18-11-2012 10:11 PM

Thank you !  我都係朋友幫忙先幸運入手................我朋友幫我訂,我一隻,佢一隻.............訂果間最後只可以派一隻.................我朋友讓俾我要 !
頭像被屏蔽
神物...無少D銀兩都帶唔到返屋企
Agree ~ 冥界編 is the best :$

卡隆 very :71:
卡隆  ............ 神物了~~~~~~~~~
卡隆真係好正, 一定要十卜呢......:71:
依mud張sofa咁熟嘅........我應該識得你wor.......:34: