Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldierstory 新 品 預 告 :FBI 將 在 12 月 下 旬 上 市,敬 請 期 待

:57: 睇黎應該仲會有支散彈

乜FBI都咁“恆“,  仲以為只係著西裝:66:
係咪重未開訂? 官網未有資料嘅?
我要退出軍人行列呀~~~~~~~~~~~~:no:
可正呀呢隻!! 件衫係咪有FBI個字架??
等咗咁耐諗都唔洗諗,一定去硬。但仲未有得訂住....
除左頭盔外, :shy:同VERSION 1 有嘜分別呢? 
除左頭盔外, 同VERSION 1 有嘜分別呢? 
darknight 發表於 18-11-2012 08:29 PM

Version 1????? :?

This is version 1!

Do you mean CIA?

looks very cool...
This Is On Lit, Must Buy Item!
請問有冇師兄有買呢隻OPERATION NEPTUNE'S SPEAR SEAL TEAM VI,我買咗好耐都唔識套隻手套落對手度,有冇師兄可以教吓我?
請問有冇師兄有買呢隻OPERATION NEPTUNE'S SPEAR SEAL TEAM VI,我買咗好耐都唔識套隻手套落對手度, ...
jackkei 發表於 19-11-2012 10:07 AM

網上教學, 我都試過可行, 希望幫到ching啦:65:
http://v.youku.com/v_show/id_XMzI3Nzc0NTE2.html
呢款我冇玩開兵人都好期待,
只希望定價唔好咁高.......!!!!!!
呢款我冇玩開兵人都好期待,
只希望定價唔好咁高.......!!!!!!
kafai1978 發表於 19-11-2012 12:49 PM

八魚頭,無七字頭呢支歌手唱了...
睇黎應該仲會有支散彈

乜FBI都咁“恆“,  仲以為只係著西裝
Figurefunfun 發表於 18-11-2012 04:05 PM

“恆“, 都唔係問題,但好似淨係揾着綠色嘅衫同Gear,黑色就揾唔到啦.
“恆“, 都唔係問題,但好似淨係揾着綠色嘅衫同Gear,黑色就揾唔到啦.
rex12781 發表於 19-11-2012 08:56 PM

有冇唔緊要,至緊要型!  

屎波唔緊要,至緊要架撐多:66: