Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.120~~~內心交戰~~~Virgo Zodiarts

支持Some大...............:71:
我都覺得呢隻好似出得怪怪地,但又唔識得形容:30:
不過都係支持幹部:58:
哈哈 支持some大!~我都买左啦 不过个颈设计好差~我自己改左下~唔洗驼背啦~
處女係男人, 真係............
msz006_ver.ka 發表於 17-11-2012 11:50 AM
係咪有啲惡心呢~~~~~~~~:70:
支持Some大
其實fourze劇可以多d描寫江本既雙重身份,唔好好似依家做到有d'格梗'黎既草草收場感,好似霧 ...
timothy276217 發表於 17-11-2012 12:06 PM
我諗 timothy 兄應該開咗黎玩架啦~~~~多謝支持~~~~~:77:
冇呀,因為有12隻咁多,所以決定放棄 Fourze 怪人 set...
fktuen 發表於 17-11-2012 03:00 PM
有七隻係 figuart Zero~~~~~我應該只係會要 shf 嗰五隻啫~~~~~~~:43:
說到上色的話, 我反而覺得除了肩膀的羽毛之外都沒啥問題呢

倒是可動似乎差了點? 雖說處女座的激烈打 ...
手榴蛋包飯 發表於 17-11-2012 08:35 PM
可能係粉紅色關係吧~~~~~感覺上好似無咁好~~~~~~:(
「這位大叔竟然係處女!?」這是我最初知道的反應...
後面的figure zero,some大也會買嗎?
御姐喵 發表於 18-11-2012 12:55 AM
真係幾愕然架~~~~~~:44: Figuart Zero 嗰七隻我應該唔會買LU~~~~~~基本全部都係魂限~~~~重要唔郁得添~~~~~:44:
謝SOME 大分享~
沒有看fourze
動不動就魂限真係肉赤
我現家仍然落力避免落SHF 大坑=O=
vasaga 發表於 18-11-2012 03:12 PM
唔使怕喎~~~~~可以揀啲鍾意GE先入嘛~~~~~唔使隻隻儲GE~~~~:65:
some哥好野
當時知道佢係男人…真係唔知點比反應…
森記 發表於 18-11-2012 03:53 PM
謝森兄支持~~~~~我當時第一個反應係~~~:Q
十卜some 大
virtualman 發表於 18-11-2012 09:29 PM
THX virtualman 兄支持~~~~~~~~:)
終於有report呢隻,見到真身!謝!

好在吾岩fourze,吾係要入12隻都甘⋯(但中龍騎⋯13隻添:7 ...
takeshi 發表於 18-11-2012 10:07 PM
不用客氣 takeshi 兄~~~~~:)十二宮有七隻係魂限 figuart Zero~~~~我都唔會買齊~~~~:(
可能方便笨大第時再出開翼魂限effect parts掛...
tcmchan 發表於 18-11-2012 10:12 PM
超人就會出 effect part~~~~~怪人記得好似未試過~~~~:(
some大唔駛一直強調zero bor:die:
支持
唔知會唔會出埋立花先生呢.............
一文字 發表於 19-11-2012 01:28 AM
THX 一文字兄支持~~~~~:) 立花先生似乎同社畜咁咋喎~~~~無咩賣點:(
支持Some大...............
我都覺得呢隻好似出得怪怪地,但又唔識得形容
不過都係支持幹部
samyeun 發表於 19-11-2012 06:08 PM
THX samyeun 兄支持~~~~~~:)而家等埋射手座公布就可以完成啦~~~~:DD
哈哈 支持some大!~我都买左啦 不过个颈设计好差~我自己改左下~唔洗 ...
konakona 發表於 19-11-2012 08:15 PM
條頸畀啲頭髮頂住郁唔到~~~~:( 改咗啲咩駝背嘢呀~~~~唔係好明~~~~:?
some大唔駛一直強調zero bor
yugi 發表於 20-11-2012 09:35 AM
我真係好介意 Figuart Zero 呢個系列架~~~~價錢同 SHF 平起平坐咁滯~~~~但就得一個硬姿勢~~~生產上只要上好色加少少裝嵌就可以出街~~~食水相當深~~~~:o

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:77:呢個禮拜又忙番~~~希望可以快一啲出埋啲過期分享帖啦~~~~~:60:
some大,
裝斗篷要拆左背面塊野出黎先可以合得埋架

10port

呢隻真係睇得唔玩得
條頸畀啲頭髮頂住郁唔到~~~~ 改咗啲咩駝背嘢呀~~~~唔係好明~~~~我真係好介意  ...
Somebody_Ex 發表於 20-11-2012 07:57 PM

無錯,其實只係做多少少野:42:
some大,
裝斗篷要拆左背面塊野出黎先可以合得埋架

10port

呢隻真係睇得唔玩得
KiraYamato0621 發表於 20-11-2012 08:02 PM
明白了~~~~~謝 Kira 兄支持~~~~~~:77:
無錯,其實只係做多少少野
yugi 發表於 20-11-2012 08:25 PM
Figuart Zero 最令我傷心係 Terror Taboo 同 Smilodon 三隻多班特~~~~攪到一啲可動一啲唔可動~~~不倫不類咁~~~:55:
明白了~~~~~謝 Kira 兄支持~~~~~~Figuart Zero 最令我傷心係 Terror Taboo 同 Smilodon 三隻多班特~~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 21-11-2012 12:43 AM

無錯,今次叫得12宮但又唔齊12個更加有唔完整感覺:sad:
條頸畀啲頭髮頂住郁唔到~~~~ 改咗啲咩駝背嘢呀~~~~唔係好明~~~~我真係好介意  ...
Somebody_Ex 發表於 20-11-2012 07:57 PM

Figuart Zero 最令我傷心係 Terror Taboo 同 Smilodon 三隻多班特~~~~攪到一啲可動一啲唔可動~~~不倫不類咁~~~:55:

園咲家3位成員係Zero,已成了我心中長久嘅一根刺~~~~~:42: