Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【Luka開箱】METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER NAKED SNAKE

不錯!不錯!真係值得等!等電話取貨!
睇落唔錯想入幾多錢?
昨晚一接到電話就飛的士出去攞,難然唔係經典造型,但真係造得唔錯,今次身上面全部扣都用上金屬製,特別係腰帶上的包包、水壺都是特製金屬扣扣住,唔錯,不過各位Ching要留意扣上面兩支針是否齊全。鞋與手套因為長筒関係,冇用軟膠令活動力下降,而今次整個蛇叔套衫係冇得除,同今次綠色外盒是會有遇熱變黃嘅特別效果。:51:
等電話取貨:63::44:
有冇人可以post 一張吃煙嘅相?
回復 33# 黃金獅子座

請問邊兩枝針,有圖片嗎?
呢件嘢真o既好正
無愛~~~~~~不過靚相~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-11-2012 06:21 PM

無愛~~~~~~不過靚相~~~~~~~ x 2, anyway, 點解HT FIGURE 啲眼全部都三白眼架???
Thanks for the sharing
對 MGS 有愛,可惜唔鍾意佢套 Suit。如果係軍服就會入~~ 呢件好怪~~ 打機時都覺得好怪~~~
Peace Walker 套 Suit 會好 D
師兄打嘅燈光真係好鬼正!
Simply the best Snake release so far. imo
無收到電話, 咁o岩出去順便問下, 原來有得拎lu...
呢隻snake真係好正, 有licence的果然超班, 個樣正到~~~
this suit is crap design, sorry, but the photo is nice
回復 43# NAVIgator

所有都拎得?