Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ricky_lam522

[Hot Toys] 唔用閃光燈影 T-800 ( 包你滿意 & 覺得似 )

回復 15# ricky_lam522

特登攪破壞?  唔會卦
佢係為奶周拍公仔相, HT係奶周又落好多廣告...

我估一時失手....:42:
頭像被屏蔽
回復 17# ricky_lam522

:DD
回復  chankb

上次又失手...今次又失手.......重要真係失得好很離譜個隻先死呀
( 真係睇甘多POST最最 ...
ricky_lam522 發表於 14-11-2012 05:46 PM

倒米大王,更穩定地倒米嘅仲有ONCC, 相當穩定:78:
點講呢,此款T800,因為可動眼的小問題,影相限制好大.
佢對眼係可以做得更好,但我覺得,喂件野都算幾正啦,絕對唔係某d人口中的垃圾玩具.就算真係覺得唔似,使唔使好似見到殺父仇人咁,見一個POST插一個POST先.
而且,有幾多人會刻意去影呢D陰陽面lighting去影隻figure呢~想太多了.
樓主:世上有d神人可以影到靚女變豬排 你又可必介意人家講什麼自己鐘意就得 靚係無標准有人鐘意瘦有人鐘意肥
回復 19# Oldcat

ONCC個種超爆光加是但pose, 相信唔係太多人懂得欣賞, 唔明HT做乜重比佢拍:67:
頭像被屏蔽