Toysdaily 玩具日報

查看: 13982|回復: 25

有無人玩緊PSP Gundam Seed 連合 V.S. Z.A.F.T. Portable

請問好吾好玩?
隱藏機體有無strike freedom 同destiny?

相關帖子

未買
過2日先~~~~~~~~~不過而家咩價?
唔係4月5號先出咩
咁快有
通常會早一兩日,係其他網見到有人買左lu~~~~~~

destiny實無~~~~~~~

因為佢實會出第二集......................
price: @&*

我今日買咗, 要udpate 到 3.03version先玩到
頭先玩咗一陣, 整體上都ok , 同ps2版差唔多, 遲的一定有很多人係街度對打
我想有strike freedom 同destiny先買黎玩~:shy:
我想玩呀:no:
唔知你地有冇留意, seed portable 係無咗曉之車呢首BGM,呢首係我最喜歡.....
不過多咗二個新BGM
頭像被屏蔽
所以我等佢出destiny先買~~~~~~~~

唔知多左邊兩首bgm呢?????一向無留意....................
係咪有機体介紹本 (初回)?
係既, 本野對新手有無幫助? (我只打過EFSF vs Zeon... Seed 就可以話無打過.............)
應該冇隱藏機
原文章由 自由之翼 於 3-4-2007 10:09 PM 發表
我想有strike freedom 同destiny先買黎玩~:shy:

呢隻沒喎.............................
字聽過有
原文章由 熱血廢人 於 5-4-2007 04:04 PM 發表
應該冇隱藏機

:sad:坦克都沒嗎?
原文章由 黑寶 於 5-4-2007 06:22 PM 發表

:sad:坦克都沒嗎?

唔好玩啦, 大大, 呢隻係seed , 唔係0079