Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【專為人偶而設★★★★★的家∼】 LEGEND STUDIO MASTER LIGHT HOUSE

精口口口有DISPLAY,可以試玩!!
可以插USB,,夠晒方便,,唔駛換電
想問下你哋講嗰間精口口口喺邊架
想問下你哋講嗰間精口口口喺邊架
ky92 發表於 14-11-2012 03:11 PM

第一頁fb地址,今日定了一個玩玩,話月尾有貨。
係幾靚..但都唔知入得邊隻好...
不錯啊~ 係價錢略高點... :60:
都幾特別
相影得好好

I saw the display set and I notice between the acrylic sheet is not really concealed and dust will built up, the worst part about dust built up is that dust will trap oil in the air and will coz your toys to become sticky,last but not least the price is too high.
昨日去左精X 睇到 個箱既SIZE 感覺好細... :50:
好似其他CHING話 應該連地台既話係放唔落
想問長開燈會唔會整融隻figure?
想問長開燈會唔會整融隻figure?
ase 發表於 15-11-2012 12:04 PM

5會,糸LED燈:61:
唔知呢個BOX會唔會擺得落遲D隻DX11同埋佢個審問室個背景呢?如果擺得落都幾正,可以買個番黎玩下:)
回復 47# H.X.

預訂緊咋!!
可以諗諗!!!!

...一般LED其實用作顯示多於照明用途...
以上設計照明亮度明顯不足...
(但若改用高流明的白光LED所釋出的紫外線不知會否比一般燈光更令 figure 乾燥/退色...)
我有看過米青口口口 盒版
光度不錯
SIZE都可
放二個MIB好MATCH
(只是我沒有MIB 12")