Toysdaily 玩具日報

[新品消息] WE CAN BE HEROES......

聽講呢套野係為慈善而出, 唔知會捐出幾多錢呢
聽講呢套野係為慈善而出, 唔知會捐出幾多錢呢
nesidoh 發表於 14-11-2012 23:33

http://www.wecanbeheroes.org/ Well, according to the official website, up to 75% of income will be donated :36:
將來出單盒版的superman應該是"笑臉"版來的(如按sample睇), 而boxset則是依家的"chok樣"~
jeffloh 發表於 14-11-2012 06:08 PM
如果真係笑樣版 咁我就PASS得了......:ar:
應該係佢:

應該係佢:
nesidoh 發表於 15-11-2012 01:31 AM
感謝大大資料圖片
笑樣版 果然真係唔係我杯茶 :(
已出,都幾抵!!!
keerx77 發表於 13-11-2012 01:14 AM

等我入手後,再多拍幾張照上來

一次拍7隻!:75:
7人包的Cyborg是不是有不同造型阿?

因為7人包的雙手都正常,沒有任何武器造型...>o<

還是比較喜歡有大砲的Cyborg...
:time:見到這個7-pack,個心沉下去了.......
當出這個7-pack之時,已入了batman,海皇子和錄燈俠........
而最期待的超人,單pack係淫笑版,而7-pack是正義chok樣......個心直情跌左入黑洞:die:
路己不能回頭了,唯有繼續錯下去......
有無ching可以安慰下我,講下單pack的好處:55:
見到這個7-pack,個心沉下去了.......
當出這個7-pack之時,已入了batman,海皇子和錄燈俠........
而 ...
大ken 發表於 25-11-2012 06:58 PM

7-pack完全"無配件,無底座"...(只有海王子有叉子)

不知道單pack是不是都有附一些配件之類的,

有的話還是有一收的價值!^ ^

單PACK無配件,如CYBORG無炮手,女俠無劍,超人無CHOK樣 XD
另所有人都無底坐的。
我都係買單人PACK,當中其實最惡頂除了係價錢外,就係淫笑超人LOOK了,但魔道已入一大半,唯有一直錯下去 = =
單PACK無配件,如CYBORG無炮手,女俠無劍,超人無CHOK樣 XD
另所有人都無底坐的。
我都係買單人PACK,當中 ...
triobt 發表於 25-11-2012 08:26 PM

單人PACK有多一樣可收藏的東西:58:
包裝盒側邊的 ART 原型照片...
BATMAN的圖片就很不一樣!:71:
中左SAD貨 極度無奈中~  :cool:
收到達克塞~ DC比美泰兒做的好很多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好大一隻~
中左SAD貨 極度無奈中~
cartridge223 發表於 30-11-2012 10:28 PM

師兄也是塗裝問題嗎?:54:
我的new 52 batman face 塗裝很不好
自己有在上過色(田宮肉色+亮光黑):31:
頭像被屏蔽