Toysdaily 玩具日報

[詢問] MU 3.75 FIGURE邊到有得買?

MU 3.75 FIGURE邊到有得買?
各位大大又會去開邊間呢?
有d動搖想入坑了~~
回復 1# Mr.Cody

歡迎加入.:^ 但入黎之前奉勸事師兄一句:74::
一入此門深似海. 如果仍一意孤行, 就好自為知了:p.

回正題: 灣仔太源街, 皆旺, 信和3/F, 現時點, 各大玩具斗斗城......:36:
you can also find them in JUSCO
thx各師兄...通常3.75既figure幾錢一隻到嫁?
另外再想問埋...之前玩具反斗城賣個D the amazing spiderman/avenger 個炸figure玩具係6吋or 3.75?

回復 5# Mr.Cody

3.75一魚一隻度啦. 但要睇角色, 有d出色既唔止呢個價,
有d麻麻既又唔值呢個價.最終都係靠玩得多

3.75同6" 都有.....
6"以外, 斗斗有大量死貨. 因為關節差的關係.
你可以去睇下
thx師兄
咁MU既3.75同GI JOE/star war個d 3.75相比會大d定係差不多高度?
thx師兄
咁MU既3.75同GI JOE/star war個d 3.75相比會大d定係差不多高度?
Mr.Cody 發表於 14-11-2012 07:40 PM

差不多的,也就是 3.75 其中一樣好玩之處~
thx師兄
Mr.Cody 發表於 14-11-2012 07:40 PM

歡迎加入3.75的大坑:)
其實GI JOE, STAR WARS, MU都是以3.75作為旗號,
實在他們的高度是有少許差異的,
基本上最3.75的是STAR WARS,亦即相對MU和GI JOE是會矮和細一點點的
而當中以MU的人物是較高大......高一至兩分,
但拍埋一齊時便會發現他們是有明顯的身型差異,
不過,玩得3.75,都會無視這些的了:(
多謝各師兄解答,,,,等我入左貨會post d相比各師兄欣賞下:DD