Toysdaily 玩具日報

查看: 2979|回復: 13

[新品消息] 佢算唔算英雄?小魔怪GIZMO

原來哩個台幾襯佢^^

GIZMO:真係幾襯我,隔離仲有箭WO

其實哩個就係啱啱見街的聖誕版,換湯不換藥;但無買PART1果隻,咁而家可以後追~仲有配件!

GIZMO:懶可愛LOOK

GIZMO:古惑仔LOOK

注意:買時唔好以為有座,無架;弓都係DIY……配件呢?大家買果陣咪知羅XD提早MARRY X'MAS

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=VNwwE1t1NMw
加多條link,都剪得幾好;當重溫咗……哈哈
我之前入左隻rambo look有弓果隻!~
唔飲得水, 唔見得光, 午夜過後千奇唔可以食野. :66:
回復 2# bearbearwolf

哩隻我都有,不過唔捨得開;加上小魔怪個嬲樣…

都係笑笑的經典同親切d,不過個轉眼功能左右還可以;但上下郁好似好難轉咁!唔知係咪我果隻有問題?
回復 3# Firewalker27

最好就好似麥兜個校長,乜都唔好做:DD
cool, very nice! :71:
可以除帽咁正 :$
回復 7# Assassin

有痴膠水,不過徒手好易拆出來

what happened to its mouth?  I also bought this X'Mas Gizmo too.

回復 9# whkvictor

嘩!1:1仿真同外國漫畫節版本都有:71:
回復  whkvictor

嘩!1:1仿真同外國漫畫節版本都有
ChrisLamXYZ 發表於 11-11-2012 11:33 PM

yeah...i love Gremlins very much!
what happened to its mouth?  I also bought this X'Mas Gizmo too.
whkvictor 發表於 11-11-2012 09:33 PM

有毛的魔怪不便宜啊!!:D
是逸品!:57:
1:1 真係超正, 我都忍唔住買左隻
1:1 真係超正, 我都忍唔住買左隻
nesidoh 發表於 4-12-2012 12:13 AM

yes!!!!  must own for Gremlins fans!