Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] HT DX10 T2 T-800 [Hastar La Vista, Baby ] 頂樓UP幾句, P4舊T800

真係似!!!

似 Terminator Salvation Arnold Schwarzenegger 替身

係後生 20 年嘅替身

一模 ...
Gretzky99 發表於 8-11-2012 11:28 PM

HAHAHAAA
緊係似啦,因為terminator salvation戲入面出現既阿諾真係用阿諾拍terminator 1果時既片段用電腦技術key落個model度,你一直喋喋不休講既替身,真係得個身咋
你貼張截圖話真係似,即係你都認同dx10個頭雕似阿諾啦
回復 76# ase

:71::71::71::71::71:
但細心睇落, 對比舊T800, 上網找EB版, SIDESHOW雕像, 連電影我都翻睇埋. 我認為呢只可能系目前最似樣的T800了.
官圖個樣系唔掂的, 大貨改良了, 面型系似最多人贊的SIDESHOW雕像的, 關於覺得太年輕的問題, 睇過電影都知那時的洲長的確系皮光肉滑, 不要以舊版為標準去衡量....
mr.elljay 發表於 8-11-2012 12:43 PM

到Point! :71:
頭像被屏蔽
回復  ase
chak17 發表於 9-11-2012 11:41 AM

:71::71::71::71:
d相影得好靚:71:
中肯~~~~~~~~~~:71:
總之收貨了:65::52:
絕對同意,大貨不差,比想像中好[img][/img]
咁樣睇完對比, 有埋電影圖比較, 又有版友拎新舊頭對比, 真係新頭似好多喎.....
件衫更唔使講, 真皮質感一望已經有明顯分別
真係唔明話差的版友噤大反應....或者小弟比較小玩12", 未能領悟到神人級的分辨境界
回復 76# ase

HAHAHAHAH, LAUGH DIE ME,~~~~
那楚楚可憐, 憂鬱小生的眼神又是什麼呢???

(QUOTED From LUKA), 師兄神手都救唔番, 我比D fRIEND 睇個個都笑能死呢個係嘜春梨架???
HAHAHAAA
緊係似啦,因為terminator salvation戲入面出現既阿諾真係用阿諾拍terminator 1果時既片段用電 ...
ase 發表於 9-11-2012 11:22 AM

呢樣野係電影DVD幕後制作中有講過。
好老實我覺得新果個頭似d.........
lcm44bb 發表於 9-11-2012 01:44 AM

最滿意呢個頭雕的人應該是……阿諾州長本人,後生咗又帶咗“大眼仔“!:73:
那楚楚可憐, 憂鬱小生的眼神又是什麼呢???

(QUOTED From LUKA), 師兄神手都救唔番, 我比D fRIEND 睇個個 ...
darknight 發表於 9-11-2012 02:54 AM

But he looks so 'cute'! :34:

Asia version 阿諾. :(     
頭像被屏蔽
健次郎, 北斗傳人。