Toysdaily 玩具日報

查看: 5911|回復: 15

[新品消息] 將會買EB JORDAN 的朋友, 準備好一對AIR JORDAN 11未呢??

今朝睇Facebook時, 見到HEAD PLAY 已經先知先覺, 準備推出 AIR JORDAN 11
同大家分享下^^

***轉自HEAD PLAY Facebook:

wah....好正阿~~~~~~~~~~~~~~~`
好期待,正野。~~
睇落不錯!!!!!!!!:71::71::71:
預料之中la....
最好出埋公牛黑衫...白衫...熱身衫....同周邊配件
買一隻MJ自己換
希望比例係跟番 eb mj body la~~~~:$
JORDAN 11 真係好正 :71:
有d性趣喎!不過eb唔係都會跟返對11架咩?
EB  都會跟 J11 喎  ...  HEAD PLAY 先知先覺啲乜 ..? :47:
邊道有得買          :?:?
出 AJ 鞋不如出齊佢....就咁一對11...好似冇咩選擇:58:
1:6 定 1:4:?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
邊度有得買呀? 好想買幾套呀!!!!!!!
it's already in the market? I am interetsted as well
見唔到隻腳波join位係咪斜插?因為EB的籃球明星系列係冇造腳掌位,係成隻鞋斜插上去嘅,而且EB自己都會出,所以對MJ冇用。:what:不過如果適合嘅話都係好事,因EB嘅配套一般都被處於其他細廠水準之下。但最想佢出波衫系列,一來EB出嗰件高比波衫兩邊肩位太厚,撹到成件衫凸起,好怪!同埋反正EB到時出十多隻MJ都只係頭雕唔同表情,其如衫同鞋亦祇是圖案與款式分別,買一兩隻番嚟,其如嘅衫褲鞋買細廠仲好。:he: