Toysdaily 玩具日報

查看: 5511|回復: 13

[其他] Project MAX GGGG rebbuild [手機傷眼圖]

唔想講太多,重做既原因真係一言難盡:31:
企劃都唔一定成功...我唔敢保證任何野...
希望大家比下意見:64:,我會接納好既意見,加以應用.工作關係,不定期更新

腳部,左手解剖

冇牙老虎,打算用造形畢地補

解剖內部,爆油地方打算重新上色

解剖完成,分件後...:56:

祝我成功!!!用勇氣去做!!!
Max factory GGGG ver 1 is the worst GGG that have ever built.
All joints and paint will break with time.
100% for all.
呢隻野本身都唔係我自己既收藏,我一直都只會儲SR合金,但係因為一路都好想要一隻MAX既GGGG.
就係Y拍...之後交收...跟住點知...唉...:31:我對”全新”呢個字既定義係咪錯左???
呢個係條氣既問題!!!:53:
ADD OIL!!!!!!! you could do it!!!!!!!!!!!!
努力啊! 好大既勇氣!
sr 幾時先出GGGG:53:
呢隻野本身都唔係我自己既收藏,我一直都只會儲SR合金,但係因為一路都好想要一隻MAX既GGGG.
就係Y拍...之 ...
Yamato00 發表於 7-11-2012 01:56 AM

師兄,交收果時已經裂晒?

我都唔想潑師兄你冷水,裂油問題我相信係成隻合金用料熱賬冷縮導致爆裂,

現在針對佢破壞左既地方改造,到時只會到第二度出現災情,只恐怕會浪費師兄既心血
打完十二遊星主?:69::50:
隻嘢我都無心機整, 已經鑑平鑑賤賣咗俾人.....
All Max factory GGGG ver 1 will break with time evenif you keep it in the box
支持樓主再生 GGGG。
我的那只MAX合金GGGG 1.5也坏了
只能期待SR合金的GGGG了
支持...對玩具有愛..才會救玩具:71::77:
支持...對玩具有愛..才會救玩具+2
:71:
GGGG , 支持支持,
我都等緊SR 出....