Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 無明:

[玩具報告] 3.75"快樂的Ironman 之 地台無限好!! 更新多图。

U can dance, with a platform!!
U can dance, with a platform!!
無明: 發表於 8-11-2012 11:21 AM

地台好靚, 好似'鋼練'和魔動王'等的'鍊成陣',
實用和美感俱備~~

火火: 喂鐵人,乜你唔飛都用支架呀? 跑步用地台咪得咯?

鐵人: No, No, No...火火你有不知,跑步用支架都型好多嫁!!

鐵人: 配合我地Toybiz showdown 3.75, 少於45度的手踭關節...............

鐵人: 我地生來的快樂指數較其他的高...........

鐵人: 你睇下班孩佬仔?..D關節?...Joint就有喺度,有冇我地咁屈得丫?..有D..得地台,有D仲冇............

跪求都冇那个用喇!!

火火: 係既,我地点翻騰都得!!!

鐵人: 我為人厚道,一起借个支架佢地玩下LA!!

鐵人: 嗱!嗱!嗱!包剪揼!輪流咪爭!!!    借个支架大家玩下LA!!

我下下出揼!点勝出呢?

War machine: 哈•!!!勝出了也得有背脊洞才行呀?!!

眾孩佬仔: !妖!!咪姐係冇得玩????

快樂,就仔咁間單!!

Wooooooooo..........Hooooooooo..........

A: 喂??!!仲未到我嘅??  B:喂!!你都冇洞比支野插,点玩姐?公道D好唔好?   C: 咪係?!

Woooo......... Hoooo.......... AHH.......把一切苦惱放底.......

放底.......願你把身体放底.........

Avenger鐵人MK 7出道以來,一直被人唾罵,今日,終於忘記愁煩,玩穫金!!!

好那膠

A: 豈有此理?咁Happy?

哈...哈...哈...哈...

Yeah Ahhhh..........

冇後洞,唯有玩返地台La!!

鐵人: 哈!唔穩呢?

好爽呀!!!

<手腕有關節>

火火: 幾時還返比我?

鐵人: 難咯...........
完:64:
有字未寫,請稍等.......
無明: 發表於 8-11-2012 03:15 PM

第一時間想到這套戲:
[iron man 3: 2001太空漫遊]
回復 19# cliffordchan107

2012太空漫遊了
回復 19# cliffordchan107

2012太空漫遊了...................................
回復  cliffordchan107

2012太空漫遊了...................................
無明: 發表於 9-11-2012 03:59 PM

是因為這套電影名字;
回復 22# cliffordchan107

哈,我也是Kubrick迷!………………