Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 奇奧研究社(神秘學節目)網台節目推介~

http://www.passiontimes.hk/?view=prog1

主持預告,明日節目是SILENT HILL。

第一次聽神秘學節目,選題係咁特別…:shiny:

之前就出現過小王子,疾病等等…(其實播左六集咋~聽日先第七集。)
係佢facebook網頁,仲有好多補充資料。

選題有新意,資料豐富。
喜歡神秘學既版友…不妨聽下。:71:

相關帖子

唔介紹埋百無禁技, 同腐民連:58:
唔介紹埋百無禁技, 同腐民連
hondacl7 發表於 5-11-2012 10:25 PM

呢兩個無聽呀…:shy:一係師兄介紹下?

實戰攻擋就有興趣聽:!

神秘學節目建議聽"神秘之夜"......內容廣泛資料豐富....連EVA都分析過......d主持有料好多....:67:

不過個某主持講既野好"禪"....聽得明証明你好有慧根......:45:

http://www.youtube.com/results?s ... 0..0.0...0.0...1ac.
神秘學節目建議聽"神秘之夜"......內容廣泛資料豐富....連EVA都分析過......d主持有料好多....

不過 ...
O_biscuit 發表於 6-11-2012 01:31 AM

:DD你係讚定踩架?
回復 5# 原罪

讚多於彈........神秘學節目黎講呢個真係不可多得.......基本上佢地講野比較中肯.....唔會好似其他咁導人迷信.....我差唔多集集都有聽.......:77:
呢兩個無聽呀…一係師兄介紹下?

實戰攻擋就有興趣聽
原罪 發表於 6-11-2012 12:08 AM

haha! 我全部都有聽過下, 因為我係阿某某傳媒大亨的信徒:shy:, 咁賣飛佛就更係笑死朕同麻建聯啦, BTW, 上星期玩物喪志講高達同拉打 555. 喬妝教室就為左睇下港女老婆:58:

不過個某主持講既野好"禪"....聽得明証明你好有慧根......

阿台長就更係堅野啦:71:
好在有台長坐陣.....如果唔係集集耶穌大戰外星人都有之........:75: