Toysdaily 玩具日報

查看: 6003|回復: 26

[Hot Toys] *** 別人笑我太瘋癲, 我笑芒果太黑色 - HT IRON MONGER - REPAINT ***

呢隻芒果真係極品, 雖然等咗成年 , 等到我連單都想放鬼埋, 好彩把持得住 !!! :(

去 HT 提貨, 會有staff 教你點玩, 嘩隻腳增高後只要唔打開駕駛倉, 我覺得比例 OK ... SIZE DOES MATTER !!!   

咪注 ........  點解變咗黑芒果 !!! :@

基本上所有 Iron Monger 玩具同漫畫內都係銀色 , 其實隻眼着咗燈, 又打咗燈係 ok ... 可能 movie 入面又真係呢隻色, 但我比較喜歡淺色一點, 只好乾掃上自己喜歡的銀灰色, 遲些會開噴筆加回暗影, 呢架係半完成品.  但已經十分開心.

謝謝收看. :77:

ALL RIGHTS RESERVED

"Tony ....... You are weak !!!"

試咗西裝同緊身衣, 都係呢套 Kato suit 型 !!!!

肌肉 body 基本上係唔 fit 呢個頭, 要 cut 短肌肉 body 條頸.

係膊頭大家可以睇到新塗銀灰同完本灰黑色之比較.

...
...
百搭林雪試駕 :DD
正圖
:71::71:師兄一到手已經重噴,利害!!!!!
林雪 is so cute haha
係囉!!!睇過店舖實物,,真係高左好多,,比例好左好多...
之前就係覺得好似唔夠高大所以無訂!!!!!不過算啦,,睇左相當買左....哈哈
銀灰色比黑色好好多:71:

今日見過實物, 黑到過左火位, 唔靚.

件KATO SUIT配TTM19? 好FIT呀~飛晒釘~:35:
銀色真係感覺好的呀~?
:71:
銀色真係感覺好的呀
so impressive~~~~~good job
林雪惡鬥Robert~~
塗裝技術高超,謝美圖。
塗裝技術高超,謝美圖。
@rtoo 發表於 5-11-2012 11:36 AM

Not very difficult ar .....  just with love on toys will do !!!  :DD
我覺得背部舊化做得好過前面 ! :71:
林雪試駕 :34:

:71:
師兄藝高人膽大,
雖然我都對Monger隻色有不滿,
但就真係唔捨得咁搞....!!!!!!!
師兄利害....!!!!!!!