Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大人之超合金 --- 太空穿梭機奮進號

回復 44# 上下盤

多謝版主!
回復  4mm

師兄你的問題似乎己經係答案、小弟估計奮進號因退休而Bandai又出大人之超合金去紀念距 ...
70's 發表於 19-1-2014 04:31 PM

網上見到ching 介紹的1/700超正, 真係好吸引!
不過我買開1/400的東西, 所以想買返相同比例啊!
1/400 我打算買dragon wings ,
我只是決定唔到買5架機當中那一架, 只打算買一架!
那時錯過了, 現在想追也追不到了
CHING靚相支持~呢個系列之前我記得好似有隻破冰船?都好靚
PS:米人之超合金...我都係繼續玩膠算了...
回復 47# 4mm

本身穿梭機又真係唔係大熱產品,選擇比較少,我都望過Dragon出品,樣子不太討好,不過勝在合金製,所以如果係我會買曬tomytech可以有齊所有型號,運輸機,發射台同太空站,但係師兄只要1/400又確係難D選擇更少
回復 48# waynex5

日網時不時都有貨,師兄可以碰下運氣!
回復 49# KenKen

多謝師兄!隻船叫宗谷號,之前有師兄影左好多正相。