Toysdaily 玩具日報

查看: 4968|回復: 20

[Hot Toys] 簡單分享•IRON MAN集結!! 巨型芒果

星期五睇到芒果話要出貨,真係急不及待飛出去MK令~~~
不過真係要到令日先有時間執執個神櫃先比到佢加入…跟大家分享一下吧~:$

一開盒見到成500mm即時已經唔知點算好…個櫃都唔知放唔於得落…不過一於少理…最緊要試燈~

如果各位大大唔係太執著個駕駛人是否無手腳既話…我還是覺得已經好正了~:shiny:
(你睇隔離個Mark iv幾細粒…)

比個size大家參考下~要放入櫃最好要最少有530mm高先好考慮買入~哈哈

又係時候換下個display既主題了~ironman集結:!

又要傷大家眼了~抱歉抱歉
where did you get that display cabinet? is it custom made?
where did you get that display cabinet? is it custom made?
davehammer 發表於 4-11-2012 08:27 PM

呢個其實都唔可以叫做櫃~我自已用亞加力加LED自己整既箱先岩~:64:
師兄對IM都好有愛喎 , 原來你都有買ambush:he: 多謝你既用心分享 !!!

中哂 figure 毒 ~:71:
開始沉迷中......:30:
回復 5# wniwni

恭喜恭喜 !!! :77:

Iron man 戰隊有埋巨芒真係正到呢~ :shiny:
:$有芒果玩實在太好了!
:shiny:官人。。。我要
師兄,隻腳開D,再座低D,高38CM内得?
師兄...個display 櫃幾大??訂做???

大概幾錢??
師兄,隻腳開D,再座低D,高38CM内得?
oscaryiu 發表於 5-11-2012 02:17 AM

隻腳張最開加屈膝,都要有430mm 重要唔可以開駕駛倉… 老老實實…玩左咁耐1:6~如果個櫃或者箱唔夠高~極之影響到看官既效果… 頂頭黎放係度真係OMG…唔買也罷
另外補充少少~箱要做既話要有530(H)x400(W)x350(D)咁應該最好~
:42:$3xxx- want buy it,but 430mm can't display it....
師兄...個display 櫃幾大??訂做???

大概幾錢??
manchuenau 發表於 5-11-2012 01:54 PM

幾錢真係唔識講…各有各做法…我先講箱:
如果同我一樣,510(H)x1200(W)x400(D)
MK: 買自訂尺寸3mm厚亞加力板再自己粘,無記錯$120+$70+$120+50+50+$80 +$10膠水 = $500
KT: 買自訂尺寸同上料,但人地幫你砌埋,$800無走雞

LED: 1200mm好平可以搞掂$130左右
希望幫到你地啦~
回復 14# phoenix_fai

Thanks! 師兄...我好懶....耍人地砌埋....:34: