Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具攝影] 玩物分享---------Shut Down確認! 超能人與機械人: SHF Red Buster & Cheeda Nick

首先要再次多謝Dick版主既賞識:shy:
Support!!
第11張最好!
Lobo 發表於 4-11-2012 07:23 PM

多謝lobo兄既十卜:shy:
個張特意拍出nick"可愛"既一面:DD
Gobusters初播的劇情不太好,加上Akiba影響令我不太喜歡Gobusters
不過睇了三十幾集開始覺得好睇,我間中又會 ...
御姐喵 發表於 4-11-2012 07:30 PM

其實依家多了強化形態開始比較好睇,小弟有信心小林會再做一套好睇既特攝比大家睇既:71:
至於shf,要入坑真係要三思,因為未來既限定路一點也不好走:80:
食玩可以咁樣喎
cchong420 發表於 4-11-2012 11:17 PM

哈哈,420兄果然係食玩大王:DD
好正...今日出去都見到肉同處女座
當時AKIBA仲做緊個陣
我都覺得AKIBA劇場正過特命
因為特命進度太慢劇場 ...
hazeshadow 發表於 4-11-2012 11:21 PM

多謝hazeshadow兄支持:77:
可能因為前作海賊實在太墟撼,太熱鬧了,顯得接手的特命過於沉悶:60:
但我相信特命增加至5x集,一定有原因,大家就期待一下小林既發揮啦:handshake:

Tim兄有電腦用即刻有靚相睇梗要支持
Tim兄唔加埋Go-Buster Ace一齊影
calvines1995 發表於 5-11-2012 12:15 AM

多謝calvin兄既支持:61:
本身都有諗過同ace一齊影,不過最後覺得放埋一齊比例又唔係接受到,所以最後放棄了:(
回復 16# timothy276217
其實一知道肉可以變身個陣已經拎左佢同Accel做比較
唔知ching有冇買到Accel呢?
如果將肉同Accel擺埋一齊
甘會係肉騎Accel定係Accel騎肉呢:DD
support tim兄:71:

潛左一排, 都係俾你同some大毒到浮出水面:80::66:
Tim兄一定要支持!  雖然外型麻麻, 但都比今次既創新打動了, 紅藍黃應該走唔甩... 肉哥就入可變型個 ...
Jono@行星試相館 發表於 5-11-2012 01:23 AM

多謝Jono兄既支持:77:
小弟好期待你既特命試相:61:
影得唔錯

隻野我前日都見過,的確好正

不過由於唔想再開一個坑,所以只好放棄 ...
艾雲 發表於 5-11-2012 11:43 AM

多謝艾雲兄既讚許:77:
SHF戰隊確實是一個深坑,不過暫時質素都不錯的說,買返一兩隻玩下都不為過:)
特命個故事 我覺得麻麻地!
感覺上真實系 無禁好睇..都係中意超級系
旦係人物 造型係幾正!
thz 大大分 ...
jokeryan 發表於 5-11-2012 11:53 AM

多謝Jokeryan兄既支持:shy:
小弟都喜歡超級系,始終打鬥場面確係精彩D既:love:
回復 timothy276217
其實一知道肉可以變身個陣已經拎左佢同Accel做比較
唔知ching有冇買到Accel呢?
如 ...
hazeshadow 發表於 5-11-2012 07:34 PM

係wor,hazeshadow兄你唔講都唔記得:DD
support tim兄

潛左一排, 都係俾你同some大毒到浮出水面
big9kan 發表於 6-11-2012 01:03 AM

好耐無見啦big9kan兄,多謝支持:handshake:
如果 Cheeda Nick 可以變形, 我相信就算價錢貴D...
都應該大把人買 LO
:38:
回復 20# 36韜

我都係咁話,橫掂都魂SHOP,都唔怕收貴少少搞埋個變型,特命其中一個賣點唔係山寨版老變咩?我諗主角們既強化裝都要魂SHOP...
支持tim兄 :71:
特命近來幾好睇
很喜歡esc同enter既強化look
希望stag, beet同enter等人都會shf化 :$