Toysdaily 玩具日報

查看: 4325|回復: 12

[分享討論] 大家覺唔覺依家TD的價錢貼都係講炒價, 好小見倒平價貼!

上星期係ssp 米青口口口見倒es三一無敵3魚有找覺得好平, 但冇買,因為我以擁有cms的原色+量產色。
百貨齊齊通脹,仲邊度會有平嘢摺啊?! 有嘅,都要等一排先。。。 但到時,呢度嘅post都嫌遲咗唔興囉!:45:
因為當炒既好快會俾炒家掃哂變炒價貼,死貨報左都無人買
es呢隻個價維持左好一段時間了,其實最初啲款(三一1號)一出都係呢啲價
有幾多炒貨,就會有幾多死貨la
唔係無死貨wo,不過無討論價值姐
唔通依家仲去傾figma龍騎系仲有無得跌咩
以前D死貨都變晒做魂限出品.. 所以唔會有死貨啦

我等緊AGE HG 模型再再大平賣的一天.
回復 6# Henry

good.....:71:
宜家各大玩具店都有FB,呢度報價的作用低了不少。
都有 本人最近受惠過 rg justice 泣唔唔 價錢入左隻by 社團
不過平價or 好鋪post 相對較少:(
盞益左 d 無工返無事生產既炒家去掃晒......
我以前在TD看見有好多平價POST後再去買平野都買到,十份開心。
現在TD沒有什麼平價POST,差不多都係炒價POST,就算有平價POST D平野都在我未收工前已賣曬。現在實在太多人買來炒:63:
我以前在TD時有好多平價POST...已經買落好多平野....而家炒野多...可以買少D...對我來說...是好事:71:真心的
今時不同住日了...................:42::42::42: