Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF *最強的戰士, 需要最強的伙伴 Kamen Rider Gatack*

:35:10portJono師兄....今次噶相一如既往噶正啊~!!!(背景虛化得好厲害啊:50:
今期呢隻好似又番出左
想問下呢隻有冇出到HYPER FORM...
雖然HYPER FORM個背同下半身冇分別
遲咗支持Jono兄既靚型外拍post:60:
今次既外拍照真實度更勝之前,尤其係個幾張有停車場石柱做背景既相:71:
睇尼Jono兄會開kabuto系列
下隻the bee
saga522 發表於 3-11-2012 04:07 PM

感謝saga兄支持!! :64:

對, 下次鬥蜂!

總覺得"甲鬥王"翻譯得最好.
いいな!素敵な写真!
Support moody shots~
fktuen 發表於 3-11-2012 10:03 AM

Thank you fktuen兄!! :64:

quote]Gatack我買了裝着版,SHF版吸引不了我去買
見樓主影咁靚令我想拿裝着出來玩~
可惜SHF唔出Hype ...
御姐喵 發表於 3-11-2012 11:25 PM [/quote]

感謝喵兄! :35: 係囉, 又唔出Hyper, 兩隻Hyper走埋一齊會型好多...:71:
回復 8# Jono@行星試相館

係呀...師兄.....雖然好多人插medicom.....但佢後期出的rider實在係好野...........:71:
車場做場景好呀
支持
一文字 發表於 3-11-2012 11:25 PM

感謝一文字兄支持!! :64: 停車場確實係好景 :71:
每次見到師兄都好有心機去拍攝呢!一定要支持十卜!

我十分喜歡甲鬥王系列!
好想搵返隻宇蟲給做沙包呢
翼. 發表於 4-11-2012 09:19 AM

感謝翼兄一直支持!! :64: 宇蟲都可以算係幫Kabuto戰隊化了, 當做戰鬥員用. :71:
10portJono師兄....今次噶相一如既往噶正啊~!!!(背景虛化得好厲害啊
kaikazemi 發表於 4-11-2012 11:12 AM

感謝KK兄撐場! :35:
今期呢隻好似又番出左
想問下呢隻有冇出到HYPER FORM...
雖然HYPER FORM個背同下半身冇分別
hazeshadow 發表於 4-11-2012 10:54 PM

感謝hazeshadow兄支持!! :64:

其實都好想佢出Hyper Gatack...應該會出掛. :42:

遲咗支持Jono兄既靚型外拍post
今次既外拍照真實度更勝之前,尤其係個幾張有停車場石柱做背景既相 ...
timothy276217 發表於 5-11-2012 12:28 AM

Tim兄過獎了!! 看完Tim兄post真係好想整個拉打戰隊cross over...:35:
いいな!素敵な写真!
Lobo 發表於 5-11-2012 02:05 AM

感謝Lobo兄支持!! :64:
回復  Jono@行星試相館

係呀...師兄.....雖然好多人插medicom.....但佢後期出的rider實在係好野....... ...
manchuenau 發表於 5-11-2012 01:37 PM

其實近期既Medicom拉打真係唔錯, 夠真, 夠質感! :71:
回復 28# Jono@行星試相館

係呀....師兄.......好正.....我又追多隻SASWORD....

回復  Jono@行星試相館

係呀....師兄.......好正.....我又追多隻SASWORD....
manchuenau 發表於 10-11-2012 01:33 PM

快D拿出來影番輯相啦! :73: